Із Днем Збройних сил України!

Не знаю, чи є серед ВКУРСІкомівців (окрім мене :)), звичайно) ті, хто служив в Українській армії та зі зброєю в руках захищав сон рідної Батьківщини, але тих, хто до цього таки причетний, як чоловіків, так і жінок, вітаю із Днем Збройних Сил України та бажаю бути надійними й достойними захисниками Вітчизни та справжніми патріотами! Нехай наші родини знатимуть, що в них є заступники, але нехай краще в України ніколи не буде ворогів і українські воїни не будуть гинути на полях боїв! Слава Україні!

9 коментарів

Лілія Шутяк
Приєднуюсь до вітань! А сьогодні ж прес-клуб...)
Роман Жахів
Героям слава! Вітаю навзаєм, Альберте. Шкода, що день Збройних Сил України не співпадає з українською традицією — святкувати під покровою Пресвятої Богородиці Діви Марії, яка здавна опікується українським військом. Але в цій державі багато чого не є по-українському…
Альберт Комарі
Терпіння, друже! Прийде час, і я вірю, що й у цій державі наші нащадки будуть жити колись справжнім, повноцінним життям!
Роман Жахів
У мене жодних сумнівів… «Я наш народ цілим серцем люблю, і душа моя віщує, що його велика доля жде»
Євген Славянов
Знаю, що мені за це ставитимуть мінуси, але я надзвичайно тішуся, що не піду до Української армії, бо там умови навіть не тваринні, що вже казати про людські. Стан армії відображає рівень національної гідности.
Альберт Комарі
Не згоден! Старший син моєї дружини влітку повернувся з армії. Відслужив добре, умови — досить нормальні, годували теж нормально. А мені взагалі гріх жалітися, я дуже цікаво та весело відслужив!
Максим Козменко
Хлопці, служіння добре/погане як в якому місці (частині). Є ж елітні зводи, професійно зорієнтовані (навіть для строковиків), де каша армійська є смачною, бо дістається заслужено й готується вірно. А є зводи, значення яких полягає в стратегічному залякуванні на військовій мапі й не більше. Там, звичайно, що каша, що життя.
Мій друг служив під Житомиром в роті снайперів. За півтора роки служби набрався справжнього досвіду, знання й навичок. Інший знайомий повернувся десь з Центральної України — здобув навички в наглості, безкультурї, безвідповідальності… зате гарно ліжко стелить!) Брат моєї дружини відслужив минулого року в Криму, але служба пройшла його в телерадіокомпанії військово-морських сил, де він виконував якусь темну роботу…
Враження від армії можуть бути визначеними лише після того, як в ній відслужиш!
Альберт Комарі
Сто відсотків! Чесно кажучи, я б із задоволенням зараз пішов на перепідготовку, як це було раніше!
Максим Козменко
Дякую (від себе і своїх друзів) за щирі Вітання, Альберте!!! ))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте