Першість ДЮСШ №1 з боксу пам`яті МС СРСР В. Кузьмінова

Важко переоцінити внесок у розвиток буковинського боксу одного з провідних тренерів нашої області Генадія Соловйова (ДЮСШ №1). Протягом року саме завдяки його наполегливості та цілеспрямованості було проведено п'ять змагань у Чернівцях, під час яких юні буковинські боксери мали можливість набратися необхідного досвіду для виступів на всеукраїнському та міжнародному рівні. Ось і під час минулого уїк-енду (18 грудня) за ініціативою Генадія Соловйова та тренера СК «Боян-Колос» (с. Бояни) Василя Ротаря відбулася відкрита першість ДЮСШ №1 м. Чернівці з боксу серед юнаків 1996 — 2000 рр. н. пам'яті МС СРСР Володимира Кузьмінова. Меморіал Кузьмінова проводиться на Буковині з 2006 року і нині пройшов уже вчетверте (у 2009 р. змагання не відбулися з причини відсутності коштів).
Вперше меморіал відбувся у залі боксу ДЮСШ №1 м. Чернівці. Два тижні поспіль дирекція спортивної школи не дозволяла проводити змагання з боксу, хоча в той самий час у Чернівцях пройшли турніри з художньої  гімнастики та фігурного катання (про це читайте згодом). І ось, нарешті, юні боксери отримали шанс останньої перевірки перед завершальним турніром року, присвяченого новорічним святам, який стартує в Боянах 25 грудня і про перебіг подій на якому ми докладно повідомимо відразу по його завершенню.
Нажаль, майже половина спортсменів, що планували виступити на першості ДЮСШ №1, не змогли цього зробити, адже простудні захворювання підкосили більшість із них. Так би мовити, на ринг вийшли 32 найстійкіших боксера у цих вікових категоріях. Всі учасники змагань були нагороджені грамотами і отримали такий собі своєрідний подарунок на свято Миколая.
 
Переможці:
 
32 кг. — І. Бучко (ДЮСШ №1)
33 кг. — О. Меленко (ДЮСШ №1)
35 кг. — В. Іванов (ДЮСШ №1)
37 кг. — В. Іванчук (ДЮСШ №1)
40 кг. — М. Івановський (ДЮСШ №1)
42 кг. — О. Собко (СК «Олімпія»)
45 кг. — А. Бабій (СК «Боян-Колос»)
46 кг. — А. Гайко (СК «Авангард»)
48 кг. — А. Личинський (СК «Олімпія»)
50 кг. — М. Морар (СК «Олімпія»)
56 кг. — В. Греневич (СК «Олімпія»)
59 кг. — Ю Кереляк (СК «Олімпія»)
62 кг. — І. Тітік (ДЮСШ №1)
66 кг. — О. Бойко (ДЮСШ №1)
67 кг. — І. Павел (СК «Боян-Колос»)
 
 
ДОВІДКА
 
Володимир Кузьмінов — МС СРСР, призер чемпіонатів Української РСР, переможець та призер ЦС спортивних товариств «Трудові резерви», «Авангард». Один з найтитулованіших боксерів Буковини.
Працював тренером у спортивних товариствах «Авангард», «Динамо», «Локомотив», «Трудові резерви». Останнє місце роботи — посада заступника директора з фізічного виховання чернівецького ПТУ №13.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте