Матчева зустріч з боксу. Вперше за багато років у Чернівцях

В останній уїк-енд січня в залі боксу ДЮСШ №1 м. Чернівці відбулася матчева зустріч між вихованцями спортивних шкіл Чернівців, Івано-Франківська, Кам'янця-Подільського та Вижниці, а також с. Бояни. Матчеві зустрічі з боксу між командами різних спортивних організацій та міст за часів Радянського Союзу проводилися регулярно і давали спортсменам необхідну змагальну практику. В незалежній Україні ця практика з причини відсутності коштів почала потихеньку занепадати, і ось зараз, схоже, тренери змушені знову повертатися до таких змагань, щоби юні боксери мали можливість набиратися безцінного досвіду саме під час відкритих рингів та матчевих зустрічей і підходити до більш відповідальних календарних змагань у належній формі й на належному рівні.
Цього разу змагалися боксери 1996-2000 р.н., а всього на матчеву зустріч заявилося 57 боксерів із шести команд. Для юних спортсменів Буковини ці змагання стали останнім етапом підготовки перед чемпіонатом Чернівецької області, яка відбудеться 11-13 лютого в Чернівцях.
 
Склад переможців:
1997-2000 р.н.
 
Д. Каба (Бояни)
О. Меленко (Чернівці)
В. Садовський (Кам'янець-Подільський)
В. Гуменюк (Кам'янець-Подільський)
А. Савков (Кам'янець-Подільський)
Х. Расулзаде (Чернівці)
В. Лизюк  (Чернівці)
Д. Арсеній (Чернівці)
Б. Казимір (Чернівці)
Г. Дондов (Івано-Франківськ)
А. Вацеба (Івано-Франківськ)
В. Мушій (Івано-Франківськ)
Ю. Віхтик (Чернівці)
І. Юлдашев (Івано-Франківськ)
О. Балан (Кам'янець-Подільський)
І. Пуцунтельник (Бояни)
С. Дебрін (Вижниця)
І. Басько (Чернівці)
Д. Остафійчук (Чернівці)
Д. Мамоля (Бояни)
Д. Гиза (Бояни)
М. Жижиян (Чернівці)
О. Опаєць (Чернівці)
 
Отже, більше всього перемог — 10 — на рахунку представників ДЮСШ №1 м. Чернівці (тренери — Г. Соловйов та Д. Фаленчук). Команди з Кам'янця-Подільського (тренери — В. Приходько та О. Скавронський), Івано-Франківська (тренер — А. Мушій) та с. Бояни (тренер — В. Ротарь) здобули по чотири перемоги, і одна перемога була здобута вижниччанами (тренер — М. Гакман).

3 коментарі

Святослав Ткачук
Відеорепортаж з цієї зустрічі на БукСпорті
buksport.cv.ua/view_post.php?id=1505
Святослав Вишинський
Поєдинок М. Крупа (Шипинці) vs. В. Флоря (Чернівці). Відкрита першість ДЮСШ № 1 з боксу на призи Альберта Комарі (старшого) 11-13 січня 2010 р. Коментатор Альберт Комарі:

Крупа vs. Флоря. Відкрита першість з боксу Альберта Комарі
Альберт Комарі
Максим Крупа (форма червоного кольору) — один з найперспективніших боксерів Буковини на сьогоднішній день, член збірної україни серед юнаків.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте