Відкрита першість ДЮСШ №1 з боксу за підтримки Партії Регіонів може стати традицією

Бокс найвищого гатунку чернівчани мали можливість спостерігати протягом 26-27 лютого в залі ОСК «Авангард», що на вул. Міцкевича. Там відбулася відкрита першість ДЮСШ №1 м. Чернівці з боксу серед юнаків та чоловіків за підтримки Партії Регіонів. До столиці Буковини завітала збірна Івано-Франківської області, у складі якої були представлені досвідчені спортсмени, учасники чемпіонатів та Кубку України, міжнародних турнірів та члени збірних України з боксу. Достатньо сказати, що перед численними шанувальниками боксу, завітавшими під час цих вихідних на змагання, виступили 7 майстрів спорту України та 8 кандидатів у майстри спорту. Окрім прикарпатців участь у турнірі взяли боксери з Тернополя, Боян та Чернівців.

Всі учасники у віковій категорії дорослих показали дійсно високий рівень майстерності, а поєдинки були цікавими та безкомпромісними. Призерів та переможців було нагороджено грамотами, медалями і грошовими винагородами, а кращі боксери турніру отримали пам'ятні кубки за кращу техніку, кращий бій та волю до перемоги, а також цінні призи. Так, кубки за волю до перемоги отримали Іванчук В. (Чернівці) та Лазар І. (Бояни), кубок за кращий бій — Гиза Д. (Бояни), а цінні призи за кращу техніку — О. Стрілецький (Чернівці), О. Тесленко (Чернівці) та В. Мерінов (Івано-Франківськ).

Є сподівання, що цей турнір під патронатом Партії Регіонів наприкінці лютого може стати традиційним і проводитися щорічно. Завдяки цьому чернівчани матимуть змогу дивитися поєдинки за участю сильніших боксерів різних регіонів України. Чи так воно станеться, побачимо через рік, а поки що констатуємо чудову форму лідерів чернівецького боксу, двох Олександрів — Стрілецького та Тесленко — напередодні чемпіонату України серед чоловіків, який проходитиме 21-27 березня у Харкові.
 
 
Склад переможців
1999-2000 р.н.
 
37 кг — Шотропа І. (Бояни)
40 кг — Іванов В. (Чернівці)
52 кг — Іванчук В. (Чернівці)
 
1995-1996 р.н.
 
48 кг — Дебрін С. (Вижниця)
54 кг — Пуцунтельнік І. (Бояни)
60 кг — Гиза Д. (Бояни)
85 кг — Бакрев П. (Чернівці)
 
Чоловіки
 
60 кг — Боднарчук Н. (Івано-Франківськ) МС
64 кг — Романенко Р. (Надвірна) МС
67 кг — Грушка І. (Івано-Франківськ) МС
71 кг — Стрілецький О. (Чернівці) МС
75 кг — Худзік В. (Тернопіль) КМС
82 кг — Тесленко О. (Чернівці) МС
90 кг — Мерінов В. (Івано-Франківськ) КМС

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте