Перші старти, перші плани...

У залі художньої гімнастики ДЮСШ №1 м. Чернівці відбулися відбіркові змагання юних гімнасток до традиційного міжнародного турніру «Срібна ластівка», який щорічно відбувається у Львові. Вихованки ДЮСШ вперше вийшли у цьому році на килим, і тому ці контрольні старти були для дівчат надзвичайно важливими.

Змагання складалася відповідно до вікових категорій учасниць: так, гімнастки 2003 та 2002 р.н. виступали у двох програмах, 2001 та 2000 р.н. — у трьох, а старші дівчата проходили випробування у чотирьох видах програми. За підсумками виступів право змагатися на престижному міжнародному турнірі вибороли: Ірина Захаренко (2003 р.н.), Анна Ткач та Марія-Тереза Комарі (2002), Єва Сєврюкова (2001), Анна Яцук та Ніколь Караван (2000), Юля Данилова (1999), Олексаандра Горюнова та Ірина Шух (1998), Аріна Євдокименко (1997), а також Крістіна Чорней (1996). Очолюватиме дівчат на «Срібній ластівці» головний тренер ДЮСШ №1 з художньої гімнастики МС СРСР Людмила Петей.

Перед поїздкою до Львова у всіх буковинських гімнасток буде ще одна можливість випробувати себе на турнірі з художньої гімнастики в торговельно-розважальому комплексі «Панорама», про який ми вам повідомимо пізніше, тож слідкуйте за анонсами на нашому сайті.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте