Чемпіонат України з боксу серед чоловіків. Харків. 22-27.03.2011. І день

На Чемпіонаті України з боксу серед чоловіків, який проходить на цьому тижні в Харкові, відбулися поєдинки першого дня змагань. І вже в перший день на ринг вийшли троє з п'яти представників Чернівецької області. Нажаль, із самого початку маємо і перші втрати. 

У ваговій категорії +91 кг Станіславу Дєдову (ДЮСШ №1 м. Чернівці, тренер — Г. Соловйов) дістався найсерйозніший супротивник, один із найтитулованіших боксерів України, чемпіон Європи 2010 р. Денис Пояцика з Полтави. Поєдинок викликав увагу всіх присутніх у спортивному комплексі ХТЗ. Дєдов гідно протистояв фавориту двобою і продемонстрував бокс високого гатунку, проте досвід та майстерність взяли своє і в результаті — 4-1 на користь полтавчанина.

Олександр Погодін боксував із Дмитром Митрофановим із Чернігова (вагова категорія до 75 кг). Два перших раунди він програв і фактично не мав шанси спасти ситуацію, тому секундант відмовився від продовження двобою. Тож було зафіксовано перемогу чернігівчанина за відмовою секунданта.

А ось улюбленець чернівецької публіки Олександр Стрілецький у ваговій категорії до 69 кг провів блискучий бій, в якому впевнено та безапеляційно «розібрався» зі своїм опонентом Станіславом Колесецьким із Полтави. Рахунок двобою — 11-2 — говорить сам за себе. Будемо сподіватися, що Олександр дійде принаймні до фіналу і поповнить свою колекцію призів та титулів на цьому Чемпіонаті України.  

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте