Чемпіонат України з боксу серед чоловіків. Харків. ІІ день

Другий день на Чемпіонаті України з боксу серед чоловіків у Харкові став для представників Чернівецької області насправді «чорним» та, нажаль, останнім. На ринг цього дня виходили троє буковинців, двоє з яких проводили свої перші поєдинки на чемпіонаті, а О. Стрілецький після переможного двобою з опонентом із Полтавської області мав надії розвити успіх. Що ж, не так сталося, як гадалося...

У ваговій категорії до 60 кг І. Лазар (СК «Боян-Колос» Бояни, тренер — В. Ротар) поступився, як то кажуть, без питань більш досвідченому та майстерному Роману Семенишину зі Львова із рахунком 0:8, проте, зважаючи на те, що Іван тільки перший рік боксує у віковій категорії дорослих, перспективи у боянського боксера в майбутньому є. Сподіватимемося, що у нього ще все попереду.

Олександр Тесленко (ДЮСШ №1 м. Чернівці, тренер — Г. Соловйов) у ваговій категорії до 81 кг не зміг подолати також більш досвідченого Енвера Туктарова з Києва, який запам'ятався буковинським любителям боксу під час тогорічного Кубку України з боксу серед чоловіків, що проходив у Чернівцях. Киянин, нажаль, не залишив нашому землякові жодного шансу: рахунок двобою — 3:10.

Нарешті, Станіслав Подольський з Харківської області у ваговій категорії до 69 кг взяв реванш у Олександра Стрілецького (ДЮСШ №1 м. Чернівці, тренер — Г. Соловйов) за минулорічну поразку на ЧУ з боксу. Два раунди чернівчанин виступав на рівних із супротивником, але в третьому харків'янин все ж таки довів свою перевагу — 8:4 на користь Подольського.

Отже, Чемпіонат України з боксу серед чоловіків для команди Чернівецької області завершився достроково. Чому так сталося — розбиратимуться та робитимуть висновки тренери делегованих у Харків боксерів. А поки що побажаємо успіху тим буковинцям, яким у цьому році ще захищати честь краю на всеукраїнських та міжнародних турнірах.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте