"Нива" Вінниця - "Буковина" Чернівці - 1:1 (0:0)

Вчора, 26 березня, чернівецька «Буковина» здобула важливе очко на виїзді із дуже незручним та принциповим для себе супротивником — вінницькою «Нивою». Матчі між цими командами завжди проходили в жорсткій та безкомпромісній боротьбі і найчастіше в цих поєдинках долю переможця та переможеного вирішував один забитий м'яч, як це, власне, і сталося під час матчу першого кола (нагадаємо, тоді «Буковина» перемогла із рахунком 1-0), але нічия останній раз у двобоях «Буковини» та «Ниви» була зафіксована аж у 2001 році на полі чернівчан.

У вчорашньому матчі фактично весь перший тайм беззаперечною перевагою володіли вінничани, які постійно створювали гострі моменти біля воріт гостей. «Буковині» ж вдалося нанести перший удар по воротах господарів лише на 35 хвилині, і це ніби стало початком активної десятихвилинки нашої команди. Кілька ударів по воротах, кілька небезпечних штрафних, але перший тайм так і закінчився нульовою нічиєю.

На самому початку другого тайму відзначилися господарі поля — це Мартинов на 47 хвилині переправив м'яча у ворота «Буковини» після багатоходової комбінації. 1-0. Вінничани намагалися розвити успіх, але надійно грали захисники чернівецької команди та Чурілов. А на 76 хвилині Басов, який вже неодноразово демонстрував своє вміння гри головою, зрівнює рахунок у матчі. 1-1!

Ще кілька небезпечних моментів створила наприкінці матчу «Нива», але всі присутні стали свідками блискучої гри кіпера чернівчан Чурілова, який протягом кількох хвилин двічи врятував команду від неминучого голу. Матч так і закінчився результативною нічиєю.
 
Отже, у Вінниці відбулося поповнення очкового багажу «Буковини» і тепер наша команда готується до домашнього поєдинку із «Динамо»-2, який відбудеться 31 березня о 17:30. 

1 коментар

Олексій Пономаренко
Забув про поперечину і штангу у першому таймі від наших. Ну і Чурілов все ж рятував двічі протягом кількох секунд :)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте