Чернівецька "Буковина" цього тижня прийматиме "Динамо"-2

В четвер, 31 березня, 0 17-30 на стадіоні «Буковина» відбудеться матч 23 туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги між чернівецькою «Буковиною» та командою «Динамо»-2 (Київ). Не зважаючи на те, що тур проводиться серед тижня, команда сподівається на традиційну палку підтримку вболівальників. Тож до зустрічі на стадіоні!

За інформацією офіційного сайту ФСК «Буковина» у цій першості «Буковина» перемагала  і вдома, і на  виїзді  дві  команди -  бурштинський «Енергетик» та  охтирський «Нафтовик». «Динамо-2» може стати  третім клубом, оскільки  в  матчі  першого  кола  перемогу  святкували  буковинці. Той успіх у деякій мірі можна  вважати  історичним: до цього в шести поєдинках  на  полі  киян буковинці  лише  двічі  зіграли  внічию і  чотири  рази  засмучували  своїх  вболівальників.

Воно й не дивно, частенько склад  другої  динамівської команди  киян посилювали  відомі, імениті  гравці  основи. Так, в матчі  22 жовтня 1996 року у складі киян півтора тайму відіграв Андрій Шевченко, в двох матчах сезону-97/98 проти чернівчан грав легендарний Віктор Леоненко,  часто виходили Андрій Гусін(теперішній  наставник «Динамо-2»), Владислав Ващук, Олександр Хацкевич, Павло Шкапенко, Олег Венглинський, Сергій Федоров, Віталій Косовський.

Статистика домашніх матчів проти киян значно краща — чотири перемоги і одна нічия. Хоча остання домашня перемога була здобута ще 23 вересня 1997 року.

Загалом  у дуелі зіграно 13 поєдинків, в яких  суперники  виграли по 5 матчів, три нічиї, різниця м'ячів 14-15 на користь киян. Як бачимо, у «Буковини» є реальний шанс вийти вперед.

Найбільше голів  у ворота киян забив Борис Фінкель — 4 м'ячі. Цікаво, що двічі ворота столичної команди вражав захисник Роман Шпірнов, який нині працює адміністратором ФСК «Буковина».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте