Чемпіонат України з мотокросу - 2011: мотоцикли з колясками та квадроцикли

У певному сенсі розчаруванням для всіх глядачів та любителів мотокросу у Чернівцях стали змагання серед мотоциклів із колясками та квадроциклів у рамках І етапу відкритого Чемпіонату України з мотоциклетного спорту 2011 року в особисто-командному заліку. Достатньо сказати, що про все могла розповісти вже кількість заявлених учасників у цих класах мототехніки. Колясочників заявилося «аж» 7 екіпажів, а квадроциклістів «ще більше» — три… Відповідно й уболівальники, убаюкані весняною буковинською спекою, ледь могли дочекатися кінця цього етапу українського чемпіонату.
На відміну від усіх інших класів мототехніки, учасники цих двох класів із певних причин не продемонстрували усіх своїх можливостей, адже не було гонщиків високого класу, які б представляли Україну на відповідальних міжнародних стартах і які б диктували відносний рівень гонок. Відповідно, глядачі не побачили ані боротьби, ані карколомних стрибків, ані натяку на хоча б якусь інтригу. Тому, хто як стартував, той так і закінчував гонку: на тому ж рівні й на тому ж місті. Тим більше, що учасники змагань у даних класах аж ніяк не претендують на міжнародні старти, або хоча б на якісь досягнення в них.
 То ж обмежимося офіційними результатами й будемо чекати етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах із колясками, який вже протягом багатьох років є традиційним для шанувальників технічних видів спорту не тільки на Буковині, а й на всій Україні (перша декада травня 2011 р.).
 
Мотоцикли з колясками
 
1

Старченко В. Потанін Є. 

ФМС м Луганськ


2

Таранов Л.    Хомченко Є

м.Вітебськ


3

Глущенко А.  Юзепчук В

Львівська ОО ТСОУ


4

Лужецький Є.Подхватіліна О.

Луганська оФМС


5

Шутовський О.Люшко Б.

Ковель ТШ


6

Стецюк В.       Трасун В.            

м.Острог


7

Терефельський С.Ісько Б

Ковель ТШ




 
Квадроцикли
 
1

Трусов Сергій

СК «Лідер»


2

Марковський Євген

«Чернівці-Ендуро»


3

Бучковський Михайло

м.Чернівці



0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте