Микола Пащинський: "Якщо буде можливість - виступатиму в emx open або в МХ3"

Дві блискучих перемоги у двох заїздах І етапу Чемпіонату України з мотокросу 2011 року на чернівецькій трасі «Суперкрос» одержав наймолодший член збірної України Микола Пащинський. Безумовно, один з найперспективніших гонщиків східної Європи вже давно мріє про чемпіонські титули і такий вдалий старт у новому сезоні, а також його лідерство в особистому заліку класу ОПЕН надають йому такий омріяний шанс бути номером першим. Головним конкурентом Миколи є багаторазовий та діючий чемпіон України, його старший брат Олександр Пащинський, інтерв'ю із яким ви могли прочитати на нашому порталі раніше. Ми не могли не поцікавитися у Миколи щодо його планів на цей сезон.

Миколо, які у вас плани на цей сезон?

 
— Важко зараз відповісти на це запитання. В чемпіонаті України моя задача — добре виступити й допомогти команді утримати перше місце в командному заліку, оскільки я зараз продовжую виступати за «Дари природи» з Єнакієво. А щодо інших змагань… Потрібні люди та організації, які допоможуть фінансово та забезпечать всім необхідним. 

 щодо участі у міжнародних стартах?

  — Виступати на чемпіонатах Європи та світу — дороге задоволення, і не має змісту витрачати на це власні, зароблені кошти. Тому поки що в планах тільки чемпіонат України. Якщо буде можливість — виступатиму в EMX OPEN або в МХ3, якщо ні — тренуватимуся вдома і, можливо, ганятимусь на інших змаганнях.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте