Першість міста Чернівців з хокею на "Льодовому майданчику"

В неділю 18 квітня відбувся черговий тур на першості міста Чернівців, який проходить у «Льодовому майданчику». Нагадаємо, участь у турнірі, який складається з двох кіл, приймає чотири команди — три чернівецькі й одна з івано-франківщини. Завдяки ентузіазму дирекції «Майданчику» і команд-учасниць чернівчани та гості міста мають можливість щотижня протягом квітня-травня спостерігати запеклі хокейні баталії, причому безкоштовно. Тур, а разом із ним перше коло закінчилось і, потрібно сказати, дещо несподівано. Але про все по порядку.

Першими на лід вийшли чернівецькі ХК «Версаль» та ХК «Ветеран-50». Завдяки діям своїх лідерів версальцям вдалося вже в першому періоді досягти комфортного результату із перевісом у три шайби й тому другий період розпочався дещо з іншими акцентами. Ветерани відзначилися двічи і скоротили розрив у рахунку всього до одного голу, але у складі «Версалю» є результативний форвард Філіпчук. До кінця другого періоду він відновив розрив у закинутих шайбах і команди пішли на перерву із рахунком 5:2 на користь «чернівецьких французів» :)).

Початок третього періоду знову був за «Ветераном»: команда грала дуже активно, атакувала, і голкіпер «Версалю» мав достатньо роботи. Проте спрацювала гірка істина «Не забиваєш ти — забивають тобі». Версальці відзначилися ще тричі і догравали матч із дуже солідною перевагою 8:2. Єдине, на що спромоглися їх суперники — це на шайбу престижу наприкінці матчу, але яку! «Ветерани» розіграли швидку комбінацію і Фролов блискуче зіграв на вістрі атаки. Остаточний рахунок — 8:3 на користь «Версалю» і чотири з вісьми шайб на рахунку Філіпчука!

В «очній ставці» зустрілися лідери першості — ХК «Льодовий майданчик» та ХК «Покутські яструби» зі Снятинського р-ну Івано-Франківської області. У складі гостей не було лідера команди та кращого бомбардира першості Пирога і тому, здавалося б, чернівчани вже мають перемогу в кишені. Але не так сталося, як гадалося. Драматичний поєдинок завершився перемогою покутської команди і «Пінгвіни» тепер горять бажанням реваншуватися у матчі другого кола.

Рахунок у матчі відкрила проте команда з Чернівців. Більш активний початок господарів змінився активним продовженням гостей. Ще до кінця періоду «Яструби» не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Про накал страстей та принциповість поєдинку говорить майже НХЛівська бійка наприкінці першого періоду і видалення обох «бійців». Щоправда, ледь не сталося бійки і в матчі ХК «Ветеран-50» — ХК «Версаль», але там зусиллями суддів та партнерів вдалося її уникнути. Нажаль вболівальникам :))

Розвиток подій у другому періоді повторився. На шайбу Антонюка, який зрівняв рахунок у матчі, гості відповіли двома. Виникло питання: чи вдасться «Пінгвінам» уникнути поразки, програючи дві шайби? Нажаль, не вдалося. Терида скоротив розрив у рахунку і… Все. Намагання чернівчан забити четверту шайбу були марними, захист і воротар покутців діяли чітко та впевнено. 3:4, і лідерами на перерву між колами пішли саме «Яструби», а команда «Майданчику» та «Версаль» поділяють друге-третє місця. Замикає турнірну таблицю «Ветеран-50» — три поразки у трьох матчах.
 
 ХК «Ветеран-50» Чернівці — ХК «Версаль» Чернівці — 3:8 (0:3, 2:2, 1:3)
 
І період
Столяр («Версаль») — 0:1, Довганич («Версаль») — 0:2, Філіпчук («Версаль») — 0:3
 
ІІ період
Перепелиця («Ветеран-50») — 1:3, Фролов («Ветеран-50») — 2:3, Філіпчук («Версаль») — 2:4, Філіпчук («Версаль») — 2:5
 
ІІІ період
Філіпчук («Версаль») — 2:6, Медвідь («Версаль») — 2:7, Медвідь («Версаль») — 2:8, Фролов («Ветеран-50») — 3:8
 
 
 
ХК «Льодовий майданчик» Чернівці — ХК «Покутські яструби» Снятинський р-н — 3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
 
І період
Кірєєв («Льодовий майданчик») — 1:0, Герба («Покутські яструби») — 1:1, Соловчук («Покутські яструби») — 1:2
Видалення: Головатий («Льодовий майданчик»), Маковійчук («Покутські яструби»)
 
ІІ період
Антонюк («Льодовий майданчик») — 2:2, Горук-мол. («Покутські яструби») — 2:3, Горук-ст. («Покутські яструби») — 2:4
Видалення: Ухін, Кірєєв («Льодовий майданчик»)
 
ІІІ період
Терида («Льодовий майданчик») — 3:4
Видалення — Філіпчук («Льодовий майданчик»)

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте