За лаштунками І кола відкритої першості міста Чернівців з хокею

У неділю, 17 квітня, відбулися  поєдинки останнього туру І кола Першості міста Чернівці з хокею. Таким чином команди відіграли першу половину чемпіонату і вийшли на фінішну пряму, яка дає право зіграти у фіналі цього хокейного весняного турніру. Результати, здобуті командами протягом перших трьох турів першості, достатньо запутали ситуацію в турнірній таблиці, й тому зараз кожна забита шайба може впливати на підсумки остаточного розташування команд перед вирішальними зустрічами.

За лаштунками першого кола ми взяли інтерв'ю в головного спеціаліста з хокею в Чернівецькій області, у директора «Льодового майданчику» та президента команди «Чернівецькі пінгвіни» Павла Польового.
  • — Ваші думки з приводу того, як пройшло перше коло хокейного чемпіонату і які перспективи в команд на наступне коло?

  • — Перше коло закінчилося і прогнозовано, і непрогнозовано. Передбачувалася боротьба між трьома командами — «Льодовим майданчиком», «Версалем» та «Покутськими яструбами», але що вона буде настільки запеклою, не очікував ніхто. Дві нічиїх вже з початку турніру красномовно свідчать про це. Чемпіонат складається нелегко для кожної з цих трьох команд. «Ветеран-50» опирався, навіть дивував, але все ж таки не вистачало практики. Практики гри з сильнішими командами, адже граєш із сильнішими — стаєш сильнішим. Більшість гравців трьох вищеназваних команд грали за ХК «Чернівецькі пінгвіни» в Західноукраїнській регіональній хокейній лізі і таким чином мають досвід ігор із сильними суперниками. Отже, мали можливість самовдосконалюватися. У «Ветеранів» такої можливості не було. Власне, тому вони й поступалися, хоча в кожному матчі продемонстрували характер.

  • — Які ваші очікування щодо другого кола?

  • — По великому рахунку загальна картина кардинально навряд чи зміниться. У «Ветерана-50» вже фактично немає шансів на вихід у фінал, хоча хотілося б навпаки. На першому місці зараз «Покутські яструби» і їхнє місце у фіналі сумнівам не підлягає. Боротьба за другу путівку в фінал розігруватимуть, скоріш за все, «Льодовий майданчик» та «Версаль». Гра між ними, на мою думку, буде просто неймовірною. Ну а фінал, звичайно, буде найважчим.


 
Що ж, так воно буде чи ні, побачимо в травні. Інтрига в чемпіонаті є, а це — найголовніша запорука цікавості поєдинків другого кола. Тож чекаємо всіх травневими недільними ранками на «Льодовому майданчику».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте