Тепер і в нас є осередок Української Федерації фігурного катання на ковзанах!

Схоже, розвиток спорту в Чернівцях стає невпинним процесом. І це не може не радувати, адже дітлахи матимуть можливість обрати в житті правильний шлях і присвятити його пануванню позитивних емоцій, невід'ємно пов'язаних із спортом.

Відповідно до цього в нашому місті більшає офіційних спортивних організацій. І ось 17 березня 2011 року безперечно увійде в історію розвитку зимніх видів спорту на Буковині. Саме цього дня було офіційно зареєстровано Чернівецький обласний осередок Української Федерації фігурного катання на ковзанах. Сталося те, про що багато поколінь чернівчан навіть і не мріяли. Нарешті і Чернівці долучилися до світу одного з найвидовищніших та найцікавіших видів спорту, оскільки за наявності осередку національної федерації в серці Буковини тепер можуть проводитися різноманітні змагання з фігурного катання. Зауважимо, що президентом Чернівецького обласного осередку Української Федерації фігурного катання на ковзанах є директор «Льодового майданчику» та президент хокейного клубу «Чернівецькі пінгвіни» Павло Польовий.

Юні чернівчани вже встигли відзначитися на деяких турнірах з фігурного катання, в тому числі і в інших містах України і це означає про наявність у нас чималого потенціалу. Тож, як кажуть, «в добрый путь»!

2 коментарі

Надія Григоренко
Цікаво, а ті, хто займаються в гуртках, так само платять за каток погодинно як і звичайні відвідувачі?
Альберт Комарі
Здається, що ні. В абонемент і маленьких, і дорослих фігуристів входить певна кількість годин накату. Точніше я тобі відповім найближчими днями.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте