Міжнародний турнір з боксу пам'яті Івана Боти. Командний залік

Як ми вже повідомляли, у с. Бояни протягом 28 квітня — 1 травня проходив VII міжнародний турнір з боксу пам'яті воїна-інтернаціоналіста Івана Боти. Три дні безкомпромісних поєдинків на рингу не залишили байдужими жодного, хто мав бажання та можливість відвідати Палац культури с. Бояни.
І знову свій фах підтвердили два буковинських тренери — В. Ротар (СК «Боян-Колос» с. Бояни) і Г. Соловйов (ДЮСШ м. Чернівці), вихованці яких здобули відповідно 6 та 2 перших місць на цих змаганнях. Блискуче виступили й дончани під керівництвом відомого тренера Володимира Балясова, що пройшли крізь сито двох відбіркових раундів та продемонстрували бокс найвищого гатунку.
Відзначимо, що кубками за кращі техніку, тактику, бій, а також за волю до перемоги були нагороджені С. Дєдов (Чернівці), Д. Гиза та І. Лазар (Бояни), Г. Жуган і М. Піца (Румунія), Т. Макаров, Р. Чубей і Д. Черняк (Донецьк), а також Д. Рожко (Білорусь).
Вже традиційно під час турніру виборювалася й командна першість і також традиційно переможницею в цьому командному заліку стала збірна Чернівецької області. Друге місце посіла збірна Румунії, а третіми стали боксери з Прикарпаття.
 
1. Чернівецька область — 8 (8)
2. Румунія — 5 (4)
3. Івано-Франківська область — 3 (4)
4. Львів — 3 (4)
5. Донецька область — 3 (1)
6. Закарпатська область — 1
7. АР Крим — 1
8. Угорщина — 1
9. Тернопіль — 1 (1)
10. Білорусь — (3)
11. Молдова — (1)
12. Вінниця — 0
 
Примітка. Перші цифри — кількість золотих нагород, у дужках — кількість срібних нагород.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте