Відкритий Кубок Чернівців з хокею. Перший півфінал

Завершився двомісячний марафон Відкритого чемпіонату Чернівців з хокею, але хокейна весна на «Льодовому майданчику» продовжується. Учасники чемпіонату перейшли до вирішальної стадії сезону — до відкритого Кубку Чернівців. Гра в ньому йде за кубковою системою плей-офф, і перший полуфінальний матч Кубку відбувся у суботу, 14 травня. Зустрічалися в ньому «Покутські яструби» зі Снятинського району та чернівецький «Ветеран-50» — перша та остання команди чемпіонату.

Гра видалася цікавою, не зважаючи на статуси обидвох суперників. І нехай результат матчу не вводить в оману читачів: чернівчани грали дуже достойно, і вже в другій половині першого періоду, програючи 0:3, грали з фаворитом фактично на рівних.

Якщо після першого періоду у «Ветеранів» залишалися хоча б теоретичні шанси на вихід у фінал, то на початку другого про це можна було забути. Герба і Тремтячий довели перевагу «Яструбів» до 5-и шайб і гол Пилипяка лише підсолодив гірку пілюлю для чернівецької команди. До кінця періоду покутці ще тричі розписалися у воротах «Ветерана» і гру обидві льодові дружини в третьому періоді лише догравали. Проте, численні глядачі, які спостерігали за перебігом подій матчу в барі «Чемпіон», навряд чи жалкували через витрачений час, оскільки суперники продемонстрували цікавий та видовищний хокей.

Що ж, цей сезон для «Ветеранів» закінчено. Побажаємо їм у наступному сезоні підготуватися та зіграти краще й гідно протистояти сильнішим суперникам. А «Яструби» чекають свого суперника у фіналі Кубку...
 
Альберт Комарі
 
ХК «Ветеран-50» Чернівці — ХК «Покутські яструби» Ів.-Фран. обл. — 1:10 (0:3, 1:5, 0:2)
 
І період
 
0:1 — Тремтячий
0:2 — Деревянко
0:3 — Соловйов
 
ІІ період
 
0:4 — Герба
0:5 — Тремтячий
1:5 — Пилипяк
1:6 — Пирог
1:7 — Герба
1:8 — Тремтячий
 
ІІІ період
 
1:9 — Соловйов
1:10 — Пирог

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте