Міжнародний турнір з боксу, присвячений 80-річчю буковинського боксу. Півфінали

На першому в історії боксу на Буковині міжнародному турнірі, присвяченому 80-річчю буковинського боксу, за два дні відбулося 24 напружених боя за участю боксерів з Росії та Молдови, а також представників України з Чернівців, Івано-Франківська, Коломиї, Донецька, Маріуполя та Броварів. Відразу відмітимо, що команду з Броварського вищого училища фізичної культури (БВУФК) привіз почесний гість турніру та одночасно тренер БВУФК з боксу, чемпіон України серед аматорів, МС України, призер Кубку Європи 1998 р. в Греції, інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA, чемпіон світу за версією WBA серед професіоналів у ІІ напівсередній ваговій категорії, один з найтитулованіших та найвідоміших боксерів України Юрій Нужненко (інтерв'ю з ним ви могли раніше прочитати на нашому сайті).

Делегацію з Росії очолював І віце-президент Московської обласної Федерації боксу Ахмед Рагімов, а в якості технічного делегату від Росії на турнірі був присутній МСМК СРСР, видатний боксер Роман Вдовін. Забігаючи вперед, зазначимо, що команда Московської області не програла жодного поєдинку на турнірі й таким чином повезла додому чотири золотих медалі.

Початку змагань передували показові виступи Клубу спортивного танцю «Сучасник» з Чернівців, який очолює керівник клубу Анастасія Безрукова і який характеризується підготовкою дівчат у багатьох направленнях спортивного та сучасного танцю, а також у східних танцях і стрип-пластиці.

Отже, результати першого півфінального дня на міжнародному турнірі з боксу, присвяченому 80-річчю буковинського боксу, були такими:
 
Юніори
 
60 кг — Я. Самофалов (Бровари) — І. Басько (Чернівці) — 3:0
63 кг — В. Тереля (Донецьк) — М. Арсеній (Чернівці) — 3:0
63 кг — В. Озгович (Івано-Франківськ) — М. Жижиян (Чернівці) — 1:2
 
Молодь
 
65 кг — І. Черней (Молдова) — С. Ксендзов (Чернівці) — 0:3
65 кг — А. Ніколаєнко (Донецьк) — В. Марценюк (Івано-Франківськ) — 0:3
 
Чоловіки
 
60 кг — В. Іванчук (Молдова) — І. Лазар (Бояни) — 2:1
60 кг — М. Акопян (Росія) — Н. Боднарчук (Івано-Франківськ) — 2:1
75 кг — Д. Тітомір (Молдова) — А. Різун (Чернівці) — 1:2
75 кг — Х. Мусалов (Росія) — М. Богдан (Бровари) — 2:1
81 кг — Е. Марчук (Бровари) — Е. Алієв (Чернівці) — 2:1
81 кг — С. Макєєв (Росія) — Д. Цимбал (Донецьк) — 3:0
+91 кг — Г. Муртазалієв (Росія) — Е. Грузевич (Маріуполь) — 3:0
 
Таким чином, із семи буковинських боксерів, які стартували в перший день турніру, четверо поступилися супротивникам і в неділю змушені були боксувати за треті місця, а троє (С. Ксендзов, М. Жижиян та А. Різун) вийшли у фінали турніру, де до них приєднаються Д. Гиза (Бояни) і С. Дєдов (Чернівці), які за підсумками жеребкування очікували своїх опонентів вже у фіналах.
 
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте