"Наші двадцять"...

Останнім часом зміцніли стосунки Чернівецької області і округу Швабія (Німеччина). Співпраця в культурній області є особливо важливою, адже мова мистецтва не потребує перекладу, а втілення людських емоцій в творчості є зрозумілим людям різних національностей.
 
Тому проведення виставки творів сучасних буковинських митців в замку Хьохштедт поблизу старовинного міста Аугсбург в березні 2011 року і нинішня виставка в Художньому музеї є надзвичайно важливим кроком у співпраці між народами Німеччини і України.
 
Сьогодні Україна святкує 20-річчя своєї незалежності, тому виставку своїх творів художники Чернівецької області присвятили ювілейній даті в історії молодої держави. Символічно, що в виставці беруть участь 20 сучасних буковинських художників. Метою виставки є представлення на суд глядача всього розмаїття мистецького процесу на Буковині за останні 20 років, показ різних жанрів, стилів, творчих манер митців. Експозиція знайомить з основними тенденціями творчості митців краю наприкінці 20 — на поч. 21 ст.

Відкриття виставки відбудеться 19 серпня о 16-00 в Чернівецькому художньому музеї.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте