Павло Польовий: "Взагалі, відтепер у нас кожного дня акція"

Закінчилося спекотне літо і знову, на радість численним шанувальникам льоду та ковзанів, у Чернівцях запрацював один із найпопулярніших закладів активного та здорового відпочинку «Льодовий майданчик». Про новинки та діючі акції нового сезону ми говорили з генеральним директором «Майданчика» Павлом Польовим. Цим матеріалом ми розпочинаємо низку інтерв'ю із керівництвом «Майданчика». Ви зможете більше та докладніше дізнатися про школи фігурного катання та хокею, про специфику розвитку цих видів спорту на Україні, а також багато цікавого та корисного для себе.
Що ж, тоді поїхали...!
 
  • Багато читачів нашого порталу та користувачів послуг «Льодового майданчика» цікавилися причинами «літніх канікул» вашого закладу...


 
  • — «Майданчик» був закритий через те, що влітку він не має достатньої популярності та відвідуваності, адже є численні альтернативи цьому способу активного відпочинку. Хоча на «Майданчику» приємно та прохолодно, люди все одно обирають походи або в парк, або на водоймища, або їдуть на море. А затрати по утриманню льоду відповідного стану й гатунку влітку, при високій плюсовій температурі повітря ззовні досить значні. Тому ми не бачимо економічної доцільності працювати в літній період.


 
  • А зараз, у міжсезоння та взимку, «Майданчик» працюватиме безперебійно?


 
  • — Ну, форс-мажори, звичайно, можуть бути, але плануємо, як і в попередні роки, працювати постійно. Традиційно ми закривалися 1 червня, а відкривалися 1 вересня. Зазвичай, сезон відпусток вже закінчено, діти й дорослі повернулися до міста, займаються звичними справами і шукають, яким чином зайняти свій вільний час. Тому ми знову раді бачити всіх тут, на «Льодовому майданчику»!


 
  • Зараз розпочався новий сезон на «Майданчику». Що цікавого, що нового запропонує «Майданчик» у цьому році?


 
  • — А що нового придумаєш? Велосипед вже винайшли ;)) Суттєвих змін немає. Хоча… Ось сервіс, можна сказати, покращився. По-перше, пропонуємо катання, багато катання на ковзанах.


 
  • А якісь нові акції чи програми є?


 
  • — От, я й проколовся… ;)) Взагалі, відтепер у нас кожного дня акція. Понеділок — День студента на льоду, вівторок — День учня (однокласникам, наприклад, спеціальні знижки), середа — День новачка, із безкоштовними послугами інструктора, четвер — можливість кататися дві години за ціню одної, п'ятниця — Жіночий день, коли представниці прекрасної статі можуть отримати до 30-ти відсотків знижки, субота — День сім'ї (кожна родина отримує знижку в 15 гривень), неділя — День подарунків із конкурсами, естафетами та призами.


 
  • В тому році ви пропонували нічні катання. Чи будуть вони і в цьому році?


 
  • — Так, вони діють. Проте раніше вони діяли протягом п'ятниці — суботи — неділі, а зараз будуть тільки у п'ятницю та суботу.


 
  • Від якої до якої години проходить нічне катання?


 
  • — Воно розпочинається о 21:30, а закінчується тоді, коли відвідувачів буде мало. Якщо, наприклад, користувачів буде хоча б 10, то будемо працювати до кінця. Навіть до ранку! Також плануємо розробити «Ранкову зарядку на «Льодовому майданчику» — с 7:00 до 9:00, для всіх бажаючих. Дітям — до школи, дорослим — до початку робочого дня. Зарядка, чисте прохолодне повітря — це дуже здорово! Ось я, коли почав займатися «Майданчиком», хворів застудами лише перший рік. А відтоді я навіть у футболці і в шортах виходжу на лід — і нічого! Навіть нежиті немає, не кажучи вже про температуру чи грип!


 
  • Це дійсно цікаво! А з якого часу будуть такі зарядки?


 
  • — Думаю, що розпочнемо їх із жовтня.


 
  • Ну і що ви б хотіли побажати відвідувачам «Майданчика» та взагалі, любителям здорового образу життя?


 
  • — Любіть хокей, любіть фігурне катання, любіть спорт, тому що спорт дарує здоров'я та життя. Я особисто переконався у цьому.


 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте