Чемпіонат світу з боксу-2011. Баку. Перший день

Нарешті розпочався чемпіонат світу з боксу в азербайджанській столиці Баку, який є вирішальним щодо здобуття ліцензій на Олімпійські ігри в Лондоні 2012 року. Вчора вже відбувся перший день змагань на ньому. Нажаль, для України він вийшов вкрай невдалим. У ваговій категорії 46-49 кг. Денис Козарук поступився мароканському опоненту Абдеалі Дараа із рахунком 6:17.

Окрім українських боксерів ми будемо «вести» по чемпіонату також збірні Франції та США. Перших — оскільки чернівецьким шанувальникам боксу вони вже добре відомі після двох товариських матчевих зустрічей, других — із огляду очікуваної матчевої зустрічі у листопаді-грудні цього року.

Отже, у вищезгаданій ваговій категорії 46-49 кг. американець Ерос Корреа у напруженому поєдинку здолав боксера з Маврікія Джейсона Лавіджиланте з рахунком 14:11 і пройшов у наступний круг змагань, а француз Джеремі Бекку (переміг у матчевій зустрічі в серпні цього року Єгора Голуба з Кременчука) вщент розбив Лебоганга Пілана з ЮАР. Рахунок поєдинку — 21:9.

Американський важковаговик Джозеф Уїльямс (категорія 91 кг.) не залишив жодного шансу опоненту зі Словаччини Сандро Дірнфельду — 19:13, і таким чином підтримав переможну ходу свого товариша по команді у найменшій вазі.

Сьогодні в боротьбу вступають капітан збірної України Георгій Чигаєв та Микола Буценко.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте