Другий день на чемпіонаті світу з боксу в Баку

Другий день на чемпіонаті світу з боксу 2011 року в Баку приніс уболівальникам української збірної протилежні емоції. У вівторок на ринг виходили два наших боксери — капітан збірної Георгій Чигаєв у ваговій категорії до 52 кг та Микола Буценко у категорії до 56 кг. Обидва виступили у вечірніх сесіях.
 
Капітан провів бій «по-капітанськи». Його противником був досвідчений Ендрю Молоні з Австралії, проте аргументів проти Георгія австралійцю знайти не вдалося. Як наслідок — поразка суперника і перша перемога українців на чемпіонаті світу. Рахунок двобою — 19:10 на користь Чигаєва.
 
А Микола Буценко виявився неготовим до натиску Орзубека Шаімова з Узбекістану і програв йому всі три раунди. Рахунок поєдинку виявився дуже вже неприємним для представника України — 13:22, і Микола склав компанію Козаруку, який «вилетів» учора.
 
Слід відмітити розгром, який учинив знайомий нам Антоні Брет із Франції (у серпні, під час матчу збірних Франції та України, програв Ігору Магуріну з Енергодара) катарцю Отману Арбабі. Тут достатньо вказати рахунок, щоби зрозуміти, що було на рингу — 21:4. Як кажуть, no comments.
 
Наступними на ринг серед українців вийдуть Олександр Гвоздик (81 кг) та Денис Берінчик (64 кг).

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте