"Чернівецькі пінгвіни": Є третя перемога поспіль!

«Чернівецькі пінгвіни» — ХК «Проскуров» — 5:2 (1:1, 0:0, 4:1)
6 листопада. Чернівці. «Льодовий майданчик».
 
І період: Білоцький (5) — 1:0, Маслієв (15) — 1:1
ІІ період: .....
ІІІ період: Маслієв (9) — 1:2, Герба (11) — 2:2, Білоцький (20) — 3:2, Білоцький (23) — 4:2, Соловйов (25) — 5:2.

«Чернівецькі пінгвіни» продовжили свою тріумфальну ходу в Чемпіонаті Регіональної хокейної ліги 2011 року блискучою перемогою над ХК «Проскуров» із Хмельницької області. Хоча рахунок у певній мірі, може, й не відображає розвиток подій на «Льодовому майданчику», все ж таки чернівчани зіграли в якісний хокей та небезпідставно вважаються претендентами на перемогу в цьогорічному чемпіонаті. Нагадаємо, це вже третя поспіль перемога «Пінгвінів» у трьох матчах — стовідсотковий результат, чого, напевно, не очікували й самі винуватці подій.
 
Перший період пройшов у рівній боротьбі, хоча чернівчани розпочали матч активніше. Ця активність і обернулася для господарів відкриттям рахунку вже на 5 хвилині, коли воротар «Проскурова» нічого не зміг вдіяти після кидка Білоцького. Поступово гості перехопили ініціативу і на 15 хвилині їм вдалося відігратися. Це зробив Маслов. Після цього команди заграли спокійніше, ніби готуючись вже до другого періоду.

А період другий видався хоч і бойовим, та «безшайбовим». Суперники почали діяти жорсткіше й кілька разів гра зупинялася через необхідність надати хокеїстам допомогу.

Зате остання частина гри подарувала вболівальникам і самим гравцям яскраве та результативне видовище! На 9 хвилині той же ж Маслієв виводить «Проскуров» уперед і тут «Пінгвіни» нарешті прокинулися! Вже через дві хвилини Герба відновлює статус-кво у матчі, а на 20 хвилині Білоцький робить рахунок 3:2 на користь чернівчан.

Проходить три хвилини і герой поєдинку Білоцький на хвилі успіху відзначився ще раз, а остаточно закрив питання про переможця Соловйов, і зробив він це на останній хвилині зустрічі.

Отже, 5:2 на користь «Чернівецьких пінгвінів» і наша команда стає одноосібним лідером чемпіонату РХЛ.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте