Прем’єрний Кубок з боулінгу серед організацій, які підтримують спорт

В боулінг-клубі Центру розваг «Панорама-Чернівці» 13 листопада, в неділю, відбувся перший на Буковині Кубок з боулінгу серед організацій, які підтримують спорт. Його започаткували боулінг-клуб «Панорами», обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», спортклуб «Гешко»  та обласного відділення НОК України з метою заохочення комерційних структур (і не лише) до підтримки спортивних проектів. Для участі у змаганнях були запрошені організації, які найактивніше надають різноманітну допомогу місцевим командам, провідним спортсменам краю тощо.
 
Участь у турнірі взяли 14 команд, які змагалися в три кола: спочатку в півфінал вийшла вісімка найсильніших, а потім у фіналі зіграли чотири найсильніших «скуадри» любителів спорту.

Переможцем турніру стала команда Торгового Комплексу «Боянівка», срібним призером — краща трійка з боулінгу серед ЗМІ краю з ТРК «Чернівці», а бронзовим — команда фірми «ГріКо». Єдиними без призів у фіналі залишилися, нажаль, найспортивніші — команда порталу sportbuk.com

Докладніше про перебіг цих цікавих змагань читайте з першоджерела: http://sportbuk.com/2011/11/boulinh-trk-chernivtsi-%e2%80%93-za-krok-do-zolotoho-dublyu/

Всі учасники змагань щиро дякують вдохновителю та головному «винуватцю» турніру — головному редактору sportbuk.com, спортивному коментатору ТРК «Чернівці», відомому спортивному журналістові Буковини та просто хорошій, чуйній людині — Георгію Мазурашу! Сподіваємося, що подібні турніри відбуватимуться в Чернівцях на постійній основі та сприятимуть набуттю майстерності любителів боулінгу. 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте