У літніх юнацьких спортивних іграх з боксу перемогла команда Новоселицького району!

Цікаво та непередбачувано пройшли цього року VI літні юнацькі спортивні ігри Чернівецької області з боксу. Здавалося б, досвід виступів на всеукраїнських та міжнародний змаганнях шипинецьких боксерів мав забезпечити Кіцманському району беззаперечну перемогу в командному заліку, та сталося не так, як гадалося.
 
Перший раз на відповідальні змагання вивів команду Новоселицького району молодий перспективний тренер Анатолій Афтімійчук, який ще донедавна успішно займався боксом та виступав за СК «Боян-Колос» с. Бояни, тренером якого він зараз і є. Перші змагання — і перша перемога! В командному заліку Новоселицький район видряпав перемогу в кіцманчан буквально в останніх двобоях і кубок команди-переможниці прийняв із рук головного судді саме Анатолій Афтімійчук.
 
Кіцманчани зайняли друге місце, а третьою досить несподівано стала команда Сторожинецького району, укомплектована малодосвідченими спортсменами. Це якраз той випадок, коли кількість бере верх над якістю, хоча неповна комплектація (за регламентом склад команди — 13 учасників) — це проблема тих команд, які привезли на змагання меншу кількість спортсменів.
 
Несподівано та незрозуміло виступила команда міста Чернівців, яка навіть не втрутилася в боротьбу за призове місце. З іншої сторони, потрібно зауважити, що в Чернівцях займається велика кількість боксерів з найближчих до міста районів, і близько десятка учасників районних команд представляли на цих змаганнях провідні міські секції з боксу.

СКЛАД ПЕРЕМОЖЦІВ
 
46 кг — Ілюк В. (Кіцмань)
50 кг — Бабій А. (Новоселиця)
52 кг — Морар М. (Кіцмань)
54 кг — Карча Д. (Сторожинець)
57-а — Яцько М. (Сторожинець)
57-б — Грекул С. (Кіцмань)
60-а — Флоря В. (Кіцмань)
60-б — Семенюк О. (Чернівці)
63 кг — Басько І. (Чернівці)
66-а — Крупа А. (Кіцмань)
66-б — Мамоля Д. (Новоселиця)
66-в — Каралаш Д. (Новоселиця)
70-а — Жижиян М. (Глибока)
70-б — Алтухов І. (Новоселиця)
75-а — Флоря А. (Кіцмань)
75-б — Гуцан І. (Новоселиця)
80 кг — Якоб І. (Новоселиця)
+85 кг — Шевчук Ю. (Новоселиця)

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте