Міжнародний турнір з боксу в Калуші серед юнаків

Минулими вихідними в місті Калуш Івано-Франківської області проходив міжнародний турнір з боксу, присвячений Всесвітньому Дню дітей та пам'яті тренера з боксу Анатолія Тропезояна серед юнаків. Вихованці відразу кількох буковинських тренерів приймали участь у цих змаганнях і, потрібно сказати, виступили досить достойно.

У ваговій категорії 36 кг Дмитро Каба (СК «Боян-Колос») виступив просто блискуче, і, перемігши в усіх трьох поєдинках, зайняв на турнірі перше місце. Що ж, один з найперспективніших боксерів Чернівецької області цього віку починає виправдовувати сподівання своїх тренерів.

Вагова категорія 46 кг: тут Олег Сабко (МОН, Чернівці) також переміг, щоправда, провівши всього один, фінальний бій

Віталій Сторощук (в.к. 50 кг), вихованець І. Собко та А. Грудея з Шипинців, виграв свій перший поєдинок на турнірі, але, нажаль, програв у півфіналі. Не зважаючи на це, Віталій повернувся додому із бронзовою нагородою і може вважати свій виступ у Калуші вдалим.

А ось його товаришу по команді Володимиру Мандрику (категорія 52 кг) не пощастило. Він поступився вже у першому колі змагань і достроково завершив виступи на турнірі, як і Віталій Тимінський (в.к. — 58 кг) з Боян, вихованець А. Афтімійчука та Т. Семенюка.

Третім також став Михайло Морар (тренери — П. Москалюк та Ш. Мантов, МОН Чернівці) у ваговій категорії 54 кг — одна перемога і одна поразка.

У ваговій категорії 63 кг переміг Вадим Греневич, також представник чернівецького МОНу, підкресливши напрочуд вдалий виступ МОНівців на змаганнях у Калуші.

Отже, підсумок виступів буковинців на Прикарпатті був, безперечно, більше ніж позитивним: три перших місця і два других. Браво, хлопці, так тримати! Успіхів вам у подальших змаганнях!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте