Боксерський матч між збірними України та США прикрасили юні чернівецькі гімнастки!

Міжнародній матчевій зустрічі з боксу між збірними України та США в ТРЦ «Панорама» передували показові виступи талановитих юних спортсменок з відділення художньої гімнастики Чернівецької обласної ДЮСШ. Своїх наймолодших вихованок представила рекордній для Чернівців кількості глядачів під час змагань з боксу старший тренер ЧОДЮСШ та збірної Чернівецької області з художньої гімнастики Людмила Леопольдівна Бутковська.
 
Отже, свідками показового виступу в груповій вправі маленьких спортсменок стали не тільки буковинці, а й численні шанувальники спорту з інших регіонів України, а виступили на незвічному для себе покритті (замість килиму — ринг J) Вікторія Калюжна, Юлія Марчук, Тетяна Семанів та Марія Ряба — переможниці та призерки як обласних змагань, так і міжнародних турнірів з художньої гімнастики.
 
Нагадаємо, що виступи гімнасток на змаганнях боксерів вже не в новину: ця традиция розпочалася ще з 2007 року, коли на відкритій першості Чернівецької області виступили представниці тієї ж спортивної школи, а через рік спортсменок різних вікових категорій мали змогу побачити всі присутні на Кубку Буковини з боксу, який проходив на рингу під відкритим небом на площі Філармонії.
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте