"Чернівецькі пінгвіни" - "Подоляни" Тернопіль - 16-4

Черговий матч чемпіонату Регіональної хокейної ліги «Чернівецькі пінгвіни» провели вдома, із тернопільськими «Подолянами». Приємно, що цього разу на трибунах «Льодового майданчика» з'явилися палкі вболівальники, які підтримували чернівчан впродовж усього матчу. І приємніше всього, що це були наймолодші прихильники чернівецького хокею! Хочеться вірити, що саме в їхній особі росте впевнена зміна «Пінгвінів», яка згодом радуватиме прихильників хокею на Буковині. Напевно, саме вони й зумовили впевнену перемогу господарів, чи, скоріше, повний розгром гостей у звітному матчі;))

Вже в перші шість хвилин гри команди обмінялися закинутими шайбами, і, хоча тернополяни програвали, проте дуже швидко встановили рівновагу. Проходить хвилина — і «Пінгвіни» знову ведуть у рахунку! Напевно, десь саме в цей момент подумалося, що вони свого в цей день на віддадуть ;)) Цікаво, що до і після зарахованих шайб були ще дві незараховані — по одній у кожної з команд. Такий собі сендвіч ;))

На 15 хвилині «Подоляни» знову зрівнюють рахунок у матчі, проте це відбулося востаннє. Перевага господарів відчувалася протягом усього поєдинку і, звичайно, мусила втілитися в результат. Перший період закінчився вже із рахунком 5:2, а далі — ще більше! ;))

У другому періоді «Пінгвіни» мали беззаперечну перевагу і впевнено довели рахунок до переконливих 9:2, хоча за кількістю моментів та кидків по воротах гостей різниця могла б бути значно більшою. Як то кажуть, господарі «трохи» хотіли, а їхні суперники — не могли ;))

Остання третина матчу остаточно перетворилася на жах для «Подолян». Навіть грали й закидали шайби вони настільки, наскільки їм це дозволяли буковинці. Розслабленість в окремих моментах можна пояснити вбивчою перевагою в рахунку, яка росла й росла. Цифри кажуть самі за себе — всередині періоду рахунок був 13:3 на користь господарів! Та вони не зупинилися й на цьому! До останніх хвилин «Пінгвіни» завзято атакували й закинули у ворота суперників ще три шайби проти одної. Фінальний свисток судді зафіксував остаточний рахунок матчу — 16:4! Як то кажуть — гра в одні ворота!

Залишається тільки підтримати скандування вболівальників: «Молодці»!!! Так тримати!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте