Новорічний концерт на "Льодовому майданчику"

25 грудня, в неділю, на чернівецькому «Льодовому майданчику» відбулося гарне та яскраве новорічне свято — новорічний концерт школи фігурного катання «Аксель». Юні чернівецькі фігуристки виступили перед численними шанувальниками цього виду спорту, які цього святкового дня побачили відмінну підготовку вихованок головного тренера ШФК «Аксель» Олени Борщевської. Допомагала Олені в постановці програми МС зі спортивно-бального танцю, бронзовий призер Всеукраїнських змагань серед любителів з фігурного катання, молодий хореограф-постановщик «Аксель» Анастасія Постой.

Святкова програма розпочалася з виступів вихованок молодшої та середньої груп, причому деякі діти — учасники програми — дебютували на льоду. Постановка «Метелики» виявилася однією з найкращих на цьому святі, адже маленькі красуні виявилися не тільки справжніми «метеликами», а й спритними фігуристками J)

Продовжила концерт екс-гімнастка зі старшої групи «Акселя» Інна Гринчук, яка пізніше влаштувала справжнє чудове шоу, виступивши зі знайомими предметами з художньої гімнастики.

Серед інших учасниць новорічного концерту з фігурного катання на «Льодовому майданчику» можна було побачити талановитих дівчат, що вже неодноразово брали участь у різноманітних змаганнях серед аматорів і для яких фігурне катання стало пріоритетом та справжнім захопленням. Це — Анна-Каріна Білоткач, Катя Макогончук, Наталя Колодрівська, Оля Бірєва та Оля Іванова. Підвела своєрідну програмну риску своїм виступом хореограф-постановщик ШФК «Аксель» Анастасія Постой, для якої фігурне катання — це не просто улюблений вид спорту, а й справжнє мистецтво та спосіб самореалізації в житті.

Ну, а закінчилося свято справжнім та яскравим шоу «Янголята», в якому взіли участь всі юні фігуристки, вихованки ШФК «Аксель». Постановкою цієї програми займалася Олена Борщевська, головний тренер «Акселя» і просто чарівна граційна дівчина, тренерський талант якої, безумовно, сприятиме розвитку фігурного катання на Буковині.

Хто був цього дня на «Майданчику», той, безперечно, надовго запам'ятає святковий концерт школи фігурного катання «Аксель», а хто не був — так вам і треба ;)) А якщо серйозно — намагайтеся не пропускати подібні програми! Повірте: вони вартують того, щоби їх побачити!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте