Тиждень боксу найвищого гатунку на Буковині, нажаль, завершено...

Кращі з кращих боксерів України 1990-93 р.н. вийшли на ринг готельно-спортивно-розважального комплексу «Сонячна долина», що в Боянах Чернівецької області, в суботу, 17 грудня, на першому Всеукраїнському турнірі з боксу серед чоловіків «Олімпійська надія». Четвертий і останній змагальний день турніру, звичайно ж, став вирішальним, адже у фіналах право бути кращим і отримати можливість виступити на Чемпіонаті Європи 2012 року мав кожен із учасників-фіналістів. Більше того, ті, хто стали глядачами «Олімпійської надії», навряд чи пошкодують про це, оскільки таких напружених і яскравих боїв на буковинських рингах не було вже давно!
 
Найбільший десант «висадила» у фінали Львівська область, і, як результат — 4 переможці та два срібних призери! Блисучий виступ львів'ян на Буковині свідчить про момент чергового періоду розвитку боксу на Львівщині, тож нам, як сусідам, лишається порадіти за спортсменів із Галичини, з якою тісно пов'язаний і буковинський бокс!
 
А наші «армійці» — О. Тесленко (в.к. 91 кг) та С. Дєдов (в.к. +91 кг) — хоч і дали справжній бій своїм опонентам, все ж таки змушені були задовольнитися «сріблом» на «Олімпійській надії».
 
Кращими боксерами турніру стали Павло Іщенко з Херсону, який отримав приз за кращу тактико-технічну підготовку, та волинянин Василь Поліщук, що в надзвичайно напруженому поєдинку поступився одним-єдиним балом своєму опоненту і був нагороджений кубком за волю до перемоги.
 
49 кг
Є. Голуб (Полтавська) — Н. Куротчин (Львівська) — 8-14
 
52 кг
С. Стефанишин (Ів.-Фран.) — М. Алоєв (Харківська) — 11-7
 
56 кг
І. Ільницький (Львівська) — П. Іщенко (Херсонська) — 9-13
 
60 кг
Р. Семенишин (Львівська) — І. Ніколаєв (Севастополь) — 19-13
 
64 кг
М. Оганісян (Хмельниц.) — В. Поліщук (Волинська) — 15-14
 
69 кг
В. Карташов (Львівська) — С. Биков (Дніпропетров.) — 9-9+
 
75 кг
І. Хомяк (Львівська) — О. Новокшонов (Львівська) — 4-13
 
81 кг
В. Худзік (Тернопільська) — С. Жук (Київська) — 6-12
 
91 кг
О. Тесленко (Чернівецька-2) — Г. Манукян (Київська) — 8-9
 
+91 кг
С. Дєдов (Чернівецька-2) — Р. Архипенко (Київ) — 17-19

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте