Павло Польовий: "Все ще попереду!"

Останнім часом у місцевих засобах масової інформації багато розмов точиться навколо «Льодового майданчика». Щоби розвіяти всі чутки та плітки, ми звернулися до директора цього спортивно-розважального закладу Павла Польового за коментарями. До того ж було цікаво дізнатися, як він оцінює підготовку чернівецьких представників зимніх видів спорту за перше півріччя. Отже, з цього інтерв'ю ми розпочинаємо Рік Дракона на «Льодовому майданчику».

  -                           Напевно, в першу чергу, багатьох людей у Чернівцях цікавить питання відносно того, що влітку замість «Льодового майданчика» можуть функціонувати тенісні корти. Чи так воно?  

-                           Це неможливо з технічних причин, хоча, дійсно, під час будівництва було допущено помилку, яка й не дозволяє цієї трансформації. На жаль, тому що фактично три місяці випадають із можливості експлуатації даної площі. Це залежить від того, що затрати на утримання «Майданчика» в літній період в багато разів перевищують можливі доходи. Хоча… Майже всі кажуть: «Літо. Жара. Льодовий майданчик — саме те, що потрібно». Проте цих людей реально немає.  

-                           Тобто цього літа «Майданчик» знову, як і попередні роки, буде просто закритий?  

-                           Скоріше всього, так. Хоча будемо сподіватися, що з кожним роком бажання кататися на ковзанах, займатися фігурним катанням або хокеєм тільки збільшуватиметься. Відповідно, якщо клієнтів буде більше, ми зможемо працювати протягом цілого року.  

—            От наприкінці 2011 року на «Майданчику» була дуже насичена  програма — свято юних фігуристок, цікаві хокейні матчі. І кожне з цих свят спорту та активного відпочинку відвідали численні шанувальники спорту нашого міста. Чи виправдала ваші сподівання саме кількість відвідувачів цих заходів?  

-                           На свята, звичайно, приходить багато людей. І дуже добре, що кінцівка року в чемпіонаті РХЛ випала якраз на низку домашніх матчів «Пінгвінів». Завдяки цьому нашу команду підтримували численні вболівальники і, можливо, саме тому ці поєдинки були переможними для нас. Так, ми зіграли в класний хокей. Команда почала грати краще, стала власне Командою, молоді хлопці добре підтягнулися. Тому, відповідно, кількість відвідувачів матчів збільшилася. Все взаємопов'язано. А щодо звітного концерту фігуристів… Його чекали діти, їхні батьки, друзі. Чекали ЕКВАТОРА начально-тренувального процесу, який мав продемонструвати, чому навчилися ці діти в нашій школі фігурного катання. І свято вдалося в усіх відношеннях, судячи з відгуків!  

-                           Ви, як президент Чернівецької обласної Федерації фігурного катання, як особисто можете оцінити виступ дівчат? Чи задоволені ви рівнем їхньої підготовки?  

  — В принципі, дійсно було цікаво. Всі показали те, чого від них очікували, хоча, звісно, йти є до чого. Саме головне полягає в тому, що майже всі діти після виступу казали: «Так, я можу виступити краще!». Все ще попереду. І тому будемо над цим працювати! 

6 коментарів

Святослав Вишинський
У цілому цікаво, чи Льодовий майданчик у Чернівцях узагалі прибутковий як проект — його аналог у центрі «Панорама», варто думати, збитковий, як і багато інших гарних починань у місті.
Альберт Комарі
Святе, тут ряд окремих питань!
У прибутковості «майданчика» маю серййозні сумніви також і я. Окрім небагатьох святкових зимніх днів, коли не піти покататися на ковзанах просто гріх.
А ось на рахунок ПАНОРАМИ… Тут вже інша справа! Вони роблять конкретний уклін на фігурне катання! Спробуй у вихідні дні прийти сам чи привести дитину на каток у ПАНОРАМУ! Нічого в тебе не вийде!!! Пів-дня на заняття спортсменок! А ти роби, шо хочеш!
Альберт Комарі
На каток не пускають! А на «ЛМ» біля «Буковини» у крайньому випадку поділять майданчик для клієнтів та фігуристок!!! І дякуймо за це Паші Польовому! За повагу та розуміння до простих любителів катання на ковзанах!!!
Маріанна Антонюк
аналог у «Панорамі» так нерозумно-хамськи ставиться до відвідувачів, що їхня збитковість закономірна. Це узагальнення багатьох вражень.
Альберт Комарі
Знаєте, Маріанно, трагікомізм ситуації полягає в тому, що вартість занять у школі фігурного катання в Панорамі та велика кількість дітей, що в ній займається, скоріш за все, повністю перекриває збитки ;((
А ігнорування простих відвідувачів — це дійсно ХАМСТВО!!!
Святослав Вишинський
У такому разі ніщо не заважає розмістити біля катка табличку чи банер з повідомленням про заняття школи в конкретні дні та години, та про відповідне обмеження для решти відвідувачів у вказаний проміжок часу. Було би бажання.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте