Золото та срібло - такий результат буковинців на турнірі у Вінниці

Черговий етап підготовки олімпійського резерву України з боксу пройшов минулими вихідними у Вінниці. Там відбувся «Міжнародний турнір чотирьох країн з боксу», участь у якому взяли збірні України, Росії, Казахстану та Ірану. Буковину на ньому представляли вихованці тренера Г. Соловйова — С. Дєдов та О. Стрілецький. Обидва боксери провели по 2 боя, і загальний результат їхніх виступів виявився позитивним — 3 перемоги та одна поразка.

Сашко Стрілецький боксував у категорії 75 кг. У півфіналі він здолав опір суперника з Казахстану, а у фінальному поєдинку за очками поступився вінничанину І. Нестеренку.

Натомість Станіслав Дєдов (вагова категорія +91 кг) спочатку «залишив за бортом» змагань бронзового призера молодіжного чемпіонату світу з боксу, учасника Молодіжних Олімпійських ігор у Сингапурі  О. Скорого з Запоріжжя, а в фіналі «розібрався» із чемпіоном Азійських ігор, боксером із Казахстану.

Золото та срібло турніру такого рівня — показник досить солідний. Особливо якщо враховувати, що відбувся турнір напередодні серйозних змагань — турніру сильніших боксерів України серед чоловіків, який стартує в середині лютого в місті Бровари Київської області.

Зазначимо, що поїздка наших боксерів до Вінниці пройшла за підтримки президента Чернівецької міської федерації боксу Володимира Загурського. 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте