Румунія очима українців. Фотовиставка в Чернівецькому художньому музеї

Чернівецька обласна організація НСФХУ та Чернівецький Народний аматорський фотоклуб «Позитив» запрошують усіх шанувальників сучасної фотографії відвідати фотовиставку «Румунія очима українців», яка проходитиме з 9 по 25 лютого 2012 року в приміщенні Художнього музею  Чернівців (Центральна площа, 10, Чернівці). 
 
Під час відкриття, 9 лютого о 16.00, будуть присутні Генеральний Консул Румунії в Чернівцях Тетяна Попа, Президент Румунської асоціації фотохудожників (AAFR) Штефан Тот та інші почесні гості. 
 
На виставці експонуватимуться 46 фоторобіт шести чернівецьких авторів.

6 коментарів

Максим Козменко
Цікаво, а «сучасна фотографія», це якесь визначення окремого виду фотографії чи просто фотографія, зроблена в наш час :)
Є шось інтересне в тій Румунії… Хочу й своїми очима колись глянути на цю країну ;)
Святослав Вишинський
Минулого року в Чернівецькому художньому музеї була не менш цікава виставка румунської фотографії «Сеньори» (відео ВТемі.ком). У цілому ж румунська культура і справді несе в собі щось особливе (Міхай Емінеску, Еміль Чоран, Ежен Іонеско, Мірча Еліаде та ін.) — і чимось подібне до української.
Альберт Комарі
Румунія різна, життя в різних регіонах дуже контрастне. В горах, на морі, в так званих «угорських» жудецах рівень життя значно вище, ніж у інших…
Альберт Комарі
Згоден, Святе! Та й куди ж ми без них, наших близьких сусідів???
Максим Козменко
А куди вони без нас, своїх близьких сусідів?! :))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте