Свято зимових видів спорту на "Льодовому майданчику"

Під час «золотого» матчу Регіональної хокейної ліги, що проходив у неділю, 18 березня на «Льодового майданчику» в Чернівцях між «Чернівецькими пінгвінами» та «Вінницькими гайдамаками», організатори влаштували для численних уболівальників на трибунах та у спорт-барі «Чемпіон» справжнє свято зимових видів спорту й насичену шоу-програму.

Безпосередньо перед початком матчу виступила група підтримки, яка презентувала чернівецьку студію танцю «Аміра», що вже встигла зарекомендувати себе з кращої сторони під час різноманітних спортивних та культурних заходів. А в перервах між періодами око глядачів милували показові виступи юних фігуристок, вихованок школи фігурного катання на ковзанах «Аксель», яка успішно функціонує на «Льодовому майданчику».

Під час першої перерви всі присутні могли побачити виступи Ольги Бірєвої та Інни Гринчук, а наступна перерва подарувала любителям спорту показові програми христини Герасимчук, Наталії Колодрівської та знову Інни Гринчук, переможниці однієї з номінацій на аматорському турнірі в Харкові.

А завершила недільну програму на «Льодового майданчику» серія «товариських» булітів у виконанні «Пінгвінів» та «Гайдамаків», яка справедливо закінчилася нічиєю 2:2.

Що ж, можна тільки побажати організаторам інших змагань брати приклад із керівництва «Льодового майданчику», яке дійсно зробило для шанувальників спорту цієї сонячної весняної неділі яскраве та незабутнє свято! 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте