"Льодовий майданчик" перемагає, а "Версаль" отримує другу поспіль "баранку"

Другий тур відкритого чемпіонату Чернівців з хокею 2012 року розпочався поєдинком команд, що  в першому турі одержали поразки від суперників. З одного боку, фіналіст минулорічної першості «Версаль» мусив як мінімум підтвердити своє реноме фіналіста і друга поразка аж ніяк не входила в його плани, а з іншого пропустивший 12 (!) шайб «Льодовий майданчик» прагнув реабілітуватися за нищівну поразку від «Заболотова».

Якщо провести аналогії між першим та другим матчами «Версаля», то можна побачити цікаву закономірність. Дві шайби «версальця» Овчинникова на 6 та 16 хвилинах, здавалося б, «розпочали кінець» команди з «Льодового майданчика», та в самому кінці періоду, протягом 20 секунд (!!!) Соловйов та Філіпчук встановили рівновагу в грі. 2:2 — і все ще, без сумнівів, попереду.

В першій десятихвилинці другого періоду Кірєєв і Довганич обмінялися закинутими шайбами, а на останніх хвилинах періоду, відразу після гри в меншості, капітан «ЛМ» та «Чернівецьких пінгвінів» Кірєєв вперше в матчі вивів свою команду вперед. 4:3 — і, не зважаючи на мінімальну перевагу «ЛМ», остаточне вирішення переможця переходить у заключну частину гри.

Цілих 8 хвилин прийшлося чекати глядачам на закинуту шайбу в третьому періоді. І її можна записати в актив Ведмідя, який у черговий, проте останній раз у матчі зрівняв рахунок. А закидати шайби після гри в меншості «Майданчику», напевно, сподобалося і цього разу Соловйов на 16 хвилині знову виводить уперед «ЛМ». Те, що сталося далі, можна назвати справжньою драмою! Відразу два видалення гравців «Майданчика» поспіль під занавес матчу, здавалося б, дає останній шанс «Версалю» на те, щоби спастися від поразки, та сталося якраз навпаки! Завчасна заміна воротаря на п'ятого польового гравця стала для «чернівецьких французів» роковою: кращий бомбардир «ЛМ» цього сезону Соловйов закидає останню шайбу в грі, якою приносить своїй команді першу перемогу в чемпіонаті! 6:4!

А «Версаль»… Що ж, цього року версальці залишаються, скоріш за все, без фіналу: наразі в їхньому пасиві дві поразки поспіль.

Другий матч другого туру між «Тріумфом» та ХК «Заболотів» відкладено, а дата проведення гри буде вирішена пізніше.

1 квітня. Чернівці.
«Льодовий майданчик» ХК «Льодовий майданчик» — ХК «Версаль» — 6:4 (2:2, 2:1, 2:1)
 
І період: Овчинников — 0:1, Овчинников — 0:2, Соловйов — 1:2, Філіпчук — 2:2
ІІ період: Кірєєв — 3:2, Довганич — 3:3, Кірєєв — 4:3
ІІІ період: Ведмідь — 4:4, Соловйов — 5:4, Соловйов — 6:4 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте