Iv спортивні ігри школярів України з художньої гімнастики - в Чернівцях!

З 30 березня по 1 квітня 2012 року в приміщенні Чернівецької обласної ДЮСШ відбулися IV спортивні ігри школярів України з художньої гімнастики. Участь у змаганнях взяли представниці 15-ти областей України. В командній першості переможцями змагань стали юні гімнастки Дніпропетровської області, друге місце посіли дівчата зі Львовської області, а представниці київщини здобули третє місце.

Найцікавішим днем на іграх став, звичайно, третій, вирішальний день змагань, коли проходили особисті фінали в різних програмах художньої гімнастики. Фотографії саме цього дня змагань пропонуються в цьому пості для всіх шанувальників цього виду спорту.

 

4 коментарі

Святослав Вишинський
Приналежність художньої гімнастики до спорту можна оспорювати — це чи не єдиний вид спорту, в якому спорту порівну з мистецтвом.
Альберт Комарі
Я притримуюся тієї ж самої думки! Може, навіть спорту і менше, аніж мистецького — пластика, хореографія, музичний слух, танець і т.д.
Святослав Вишинський
Те саме можна сказати і про фігурне катання як сплав гімнастики та хореографії.
Альберт Комарі
а якже ж! художня гімнастика та фігурне катання на ковзанах — дві сторони однієї монети!!! одна — на килимі, а інше — на льоду ;)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте