У фіналі Чемпіонату Чернівців зійдуться «Тріумф» і «Версаль»




Другу путівку до фіналу Чемпіонату Чернівців з хокею, який відбудеться у неділю, 29.04.12, о 8:00 на «Льодовому майданчику», здобула команда «Версаль» (Садгора).

Змінена після самозняття ХК «Заболотів» зі змагань формула відкритого чемпіонату Чернівців з хокею, що проходить на «Льодовому майданчику», передбачала ще одну, на цей раз — півфінальну, зустріч давніх суперників — чернівецьких «Версаля» та господарів зимньої арени «Льодового майданчика».

Нагадаємо, в матчі чемпіонату «ЛМ» виявився сильнішим за «чернівецьких французів» і переміг із рахунком 6:4.Дві гри — дві поразки: так виступав «Версаль» цієї весни, та це зовсім не означало, що «Майданчик» забезпечив собі вихід у фінал, де вже чекає на суперника сенсаційний лідер цього чемпіонату «Тріумф».

Жага реваншу, відповідний бойовий настрій, хороша спортивна форма — ось що було рушійною силою версальців на минулому тижні, у півфіналі турніру. Ніякого відкладання справ у довгий ящик, ніякої розвідки, тільки вперед! Так, саме так розпочали матч «синьо-жовті». Амбіції «Версалю» втілили в життя Валентин Філіпчук і Аандрій Клим, на що шайбою у відповідь відзначився Дмитро Левченко. 1:2 — невеликий розрив, і, здавалося б, «ЛМ» зможе повернути хід гри на свою користь, та невблаганий Філіпчук, а потім і Олександр Довганич з Василем Климом звели нанівець всі зусилля господарів майданчика. «ЛМ» «горить» 1:5 вже у першому періоді!

Коли до «чорної французької» справи приєднався Роман Терида і зробив рахунок 1:6, навряд чи хто мав сумніви в кінцевій перемозі «Версаля». «Усугубив страждання» «Майданчика» Андрій Клим і почало «попахувати» розгромом, проте «чергову» одну шайбу в періоді «пінгвіни молодші» таки закинули. Щоправда, радість їхня була недовгою: Довганич також не хотів іти на перерву без особистої шайби і таким чином став автором вже шостого (!) влучного пострілу по воротах супеників у турнірі. Рахунок… Якщо на «Майданчику» працювало б електронне табло, воно б зафіксувало не дуже приємні для господарів цифри — 2:8...

Напевно, у перерві вони вирішили, що втрачати їм вже нічого, і пішли вперед із самого стартового свистка. Спочатку Юрій Антонюк, а потім і головний голеадор «ЛМ» цього сезону Віталій Соловйов (8 закинутих шайб + 2 «Заболотову») скоротили рахунок до 5:8. «Надія жевріє, та реальність невмолима» — це доказав «французький виконавець» Довганич, який остаточно гільотинував суперників дев'ятою шайбою і вдало завершив «Велику чернівецьку французьку революцію», відправивши «ЛМ» відпочивати до наступного відкритого чемпіонату міста.

«Реванш взяли, і тепер справа за Кубком переможців», — напевно, думають версальці, а так воно чи ні, ми дізнаємося вже дуже скоро — цього уїк-енду, коли «Версаль» і «Тріумф» зійдуться вдруге в сезоні — у фіналі міського чемпіонату. Хто кого ... 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте