От такі у нас файні гіпутати!

Шановні друзі та подруги по ВКУРСІ.ком! Хочу оприлюднити текст мого звернення до двох «шановних гіпутатів» Чернівецької міської ради через систему повідомлень на Фейсбуці!

«Доброго вам вечора! Маю до вас прохання, оскільки знаю, що ви завжди підтримували українську культуру. У вівторок, в місті Київ відбудеться семінар музейних працівників, організований ГО «Український центр розвитку музейної справи» та Польським інститутом. Наразі в бюджеті Чернівецького художнього музею не передбачено коштів на відрядження, а перебування на семінарі дуже важливе. Якщо у вас або у політичної сили, яку ви представляєте, є можливість допомогти фінансово із поїздкою, ми будемо вам дуже вдячні!!! мій телефон — 050 690 7671
Допомога потрібна на одну особу, тільки на квитки!
Ця допомога від вас буде вказана у публікаціях у чернівецьких ЗМІ»

Ці гіпутати — Олексій Каспрук і Володимир Кедь, «борці за справедливість і сучасні Чернівці».

І шо, думаєте, вони на це відповіли? А нічо!!! Напєвно, допомога і благодійність по відношенню до закладів культури — це не для них, вони заклопотані тільки підприємствами, які їм підвладні та баблом, яке вони з них стрижуть!

Це в черговий раз доказує ПОКАЗУШНІСТЬ акаунтів цих псевдо-гіпутатів у соціальних мережах. «Депутатська діяльність Кедь Володимира ...» — оце все, на шо вони спроможні на Фейсбуці.

Дякую вам, «НЕшановні», за те, шо в черговий раз ви доказали, хто ви є насправді і від гіпутатів від ПР нічим не відрізняєтесь, а може, ще й гірші від них набагато!!! Вони, принаймні, хоть комусь допомагають, на відміну від вас!!!

4 коментарі

Святослав Вишинський
Більшість сторінок політиків і громадських діячів у «Facebook» та деінде створюються тільки для поширення новин про них же — а часом і просто для беззмістовного накопичення «френдів». Зворотній зв'язок має місце рідко, а у випадку «великих політиків» — часто і не особистий, а через прес-секретарів, котрим доручено вести «персональні» сторінки їхніх шефів. Серед чернівецьких діячів активних користувачів «Facebook» практично немає.
Михайло Шморгун
«в черговий раз ви доказали, хто ви є насправді і від гіпутатів від ПР нічим не відрізняєтесь, а може, ще й гірші від них набагато!»…
Нагадало Пєлєвіна…
«Какие бы слова ни произносились на политической сцене, сам факт появления человека на этой сцене доказывает, что перед нами бл*дь и провокатор. Потому что если бы человек не был бл*дью и провокатором, его бы никто на политическую сцену не пропустил – там три кольца оцепления с пулемётами. Элементарно, Ватсон. Если девушка сосёт х** в публичном доме, вооружённый дедуктивным методом разум делает вывод, что перед нами проститутка.
– Почему обязательно проститутка? А может, это белошвейка. Которая только вчера приехала из деревни. И влюбилась в водопроводчика, ремонтирующего в публичном доме душ. А водопроводчик взял её с собой на работу, потому что ей временно негде жить. И там у них выдалась свободная минутка.
– Вот на этом невысказанном предположении и держится весь хрупкий механизм нашего молодого народовластия...»
Віктор Пєлєвін, Empire V, сторінка 279
Сергій Батаєв
Альберт, з однієї сторони погоджуюсь з вами — вони нічого не роблять для людей, а все що показує їх роботу не більше за пустий шум.

Але з іншої сторони, ви не вказали вартість таких квитків, ціль семінару та яку важливу інформацію там можна отримати. Тобто ваше звернення було як спам.
Вибачте за прямий досить текст, але іноді краще розписати детальніше такі речі, тоді ймовірність позитивного відгуку набагато збільшиться.

ps: якщо цей семінар важливий то давайте залучимо блогерів Вкурсі, невеличка допомога від кожного зможе покрити не тільки цю поїздку, а і багато інших цікавих подій.
Альберт Комарі
;)) Сергію, загальновідома вартість квитків до Києва і назад — до 300 гривень. А семінар для музейників — завжди важливий і корисний, не зважаючи на його тему! Це — перше і друге.

Третє — справа не в тому, шо в мене немає грошей чи можливості туди поїхати. Є, хоча зарплата в мене більше ніж смішна і її вистачає хіба що на особисті потреби, а в мене родина. І саме тому я ніколи не звертаюсь по допомогу до собі подібних. А гіпутати наші всі дуже голосно кричать про свою активну і корисну діяльність. тим більше, шо це — на благо держави і розвитку закладів культури.

Четверте — не я напрошувався до них у друзі на Фейсбуці, а тіпа вони до мене.

і п«яте. семінар вже відбувся і я „благополучно“ витратив на поїздку до Києва більше 400 власних гривень ;))

От така весела історія.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте