Кубок Націй "Данон": Визначено кращих гравців турніру

Всеукраїнські фінальні змагання серед школярів «Кубок Націй Данон» 2011-2012 рр., що проходили наприкінці липня цього року в м. Одеса, закінчилися феєричною церемонією закриття на стадіоні «Спартак» і зібрали доволі велику кількість як учасників, так і глядачів. Щорічне свято юнацького футболу буде закінчено восени у столиці Польщі Варшаві, де кращі шкільні команди з багатьох країн зійдуться за головний приз на Всесвітньому турнірі.

Нагадаємо вам ще раз остаточне розташування кращої вісімки українських школярів, які протягом трьох днів виборювали звання переможця та учасника світового фіналу турніру.  

1. ЗОШ №25 м. Кременчуг Полтавської області
2. ЗОШ №23 м. Керч АР Крим
3. ЗОШ №26 м. Тернопіль
4. ЗОШ №2 м. Ніжин Чернігівської області
5. ЗОШ №54 м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області
6. ЗОШ №18 м. Івано-Франківськ
7. ЗОШ №3 м. Білгород-Дністровський Одеської області
8. ЗОШ №11 м. Бердянськ Запорізької області  

Програма закриття розпочалася концертом учасників всеукраїнських шоу-програм та розіграшами призів серед присутніх, а потім плавно перейшла до церемонії нагородження учасників турніру.

Першими були нагороджені кращі юні футболісти, що приймали участь у змаганнях з елементів техніки гри у футбол. Отже, це:

Жонглювання м'ячем Мораренко Станіслав (Одеська обл., ЗОШ № 3 м. Білгород-Дністровський) Дальність удару Наконечний Роман (Тернопільска обл., ЗОШ № 26 м. Тернопіль)
Точність удару - Судаков Георгій (Полтавська обл., СШ № 25 м. Кременчук)

А команда з м. Ніжин Чернігівскої обл. (ЗОШ № 2 м. Ніжин) стала першою з техніки гри.  

Кращими футболістами від кожної команди було визнано:
Єрмошина Руслана (Запорізька обл.)
Райляна Іллю (Одеська обл.)
Фелиповича Владислава (и. Івано-Франківськ)
Трикоза Матвія (Дніпропетровська обл.)
Околовича Віталія (Тернопільська обл.)
Каспарова Владислава (АР Крым)
Батрака Данила (Полтавська обл.)
Бойко Вадима (Чернігівська обл.)

Також ведучий церемонії закриття Віталій Царьов особисто передав у якості втішного подарунку від організаторів турніру м'яч фірми «Адідас» команді, яку, нажаль, було дискваліфіковано напередодні фінальних змагань за порушення правил заявок. Цим подарунком скористається команда с. Кам'янка Чернівецької області, що «має дякувати» своєму тренерові (чи комусь іншому...) за підставних гравців і тим самим — за паплюження мрії талановитих сільських дітей «дістатися до зірок». Хоча, з іншого боку, цей випадок має слугувати яскравим застереженням усім шанувальникам «брудних ігор» в тому, що не варто використовувати дітей у власних цілях…

«Переможених на фінальних іграх не було. Всі мають повне право вважати себе переможцями, оскільки зуміли сюди потрапити. Всі учасники отримали призи та подарунки, комплекти футбольної форми, сувеніри, і, головне — неоціненний досвід участі в турнірі такого рівня», — зазначив генеральний директор компанії «Данон Юнімілк Україна» Даріо Маркетті. — «Тим, хто не потрапив до самого фіналу, не слід засмучуватися. Ви не програли, вам просто не поталанило. Наполеглива праця у майбутньому принесе свої плоди і успіх обов'язково прийде. Впевнений, що змагання в Одесі запам'ятаються вам на все життя святом футболу, спілкуванням з ровесниками інших регіонів. Тож любіть і вболівайте за український футбол, пізнавайте світ, вірте у свою мрію! «Кубок Націй Данон» дає вам цей шанс!» Альберт Комарі, sportbuk.com спеціальний кореспондент від Чернівецької області на «Кубку Націй Данон» 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте