Кубок Націй Данон. Даріо Маркетті: "Ми можемо допомогти появі у майбутньому нових зірок футболу"

Перед початком фіналу й матчу за третє місце на Всеукраїнському фінальному турнірі з футболу серед юніків «Кубок Націй Данон», що відбувся наприкінці липня в Одесі, ми взяли флеш-інтерв'ю із генеральним директором компанії «Данон Україна» Даріо Маркетті. Він розповів… А, втім, прочитайте самі ;)

 - Що ви можете сказати в цілому про «Кубок Націй Данон»?


- Цього року в «Кубку Націй Данон» брала участь рекордна кількість юних футболістів – 250 000 із близько 9000 шкіл. Головне, що вони не просто брали участь у турнірі, а були з нами своїми серцями та думками. І я дуже радий кожного року, коли проводиться турнір, а проводиться він вже вдесяте, і кількість учасників постійно зростає. Тільки так ми можемо допомогти появі у майбутньому нових зірок футболу, нових чемпіонів.

- Чим відрізняються українські діти від дітей інших країн?


- Мені дуже подобаються українські діти. Серед них досить багато хороших спортсменів. Вони знають, як перемагати, проте знають і те, як достойно пережити поразку. Але є річ, яка мене дуже турбує: у 80% дітей України ми спостерігаємо недостатність в організмі кальцію. Найгірше – те, що мало хто з українців знає про це. Саме тому цього року компанія «Данон» разом із профільними міністерствами почне просувати програму щодо вирішення даного питання.

- Чому компанія «Данон» обрала саме футбол для проведення таких масштабних змагань?


- Ми в нашій компанії просто обожнюємо футбол. Цілком логічно, що одна з кращих компаній обрала найкращу гру;) Але, якщо серйозно, футбол – це така гра, яка вимагає роботи всієї команди як одного механізму. Також для того, щоби грати у футбол, потрібно лише мати м’яча і грати в нього можна де завгодно. Ще один плюс: футбол – такий вид спорту, яким займаються незалежно від соціального статусу чи кольору шкіри. Отже, можна підвести підсумок усьому зазначеному вище: Футбол – це гра, в якій ми бачимо відображення цінностей «Данон».

- Особисто ви граєте у футбол?


- Можливо, так, відразу, й не скажеш по моєму вигляду, але так, я граю у футбол. Я далеко не найкращий футболіст, але я усім серцем люблю футбол, як і велика кількість людей у всьому світі.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте