Вернісаж "Another World"

Сучасність… Новітні технології, Погоня за грошима, трудоголія, суєта. Нескінченна суєта! Але, на тлі цієї боротьби за виживання, залишається те, що дарує життя барвам, те, що приносить свободу, те, що зберігає вірність і втілює любов — світ мистецтва, Інший Світ.

5-го жовтня, в Чернівецькому Художньому Музеї за підтримки культурної організації «ANOTHER WORLD» (Інший Світ) та Першої Подільської Фермерської Кредитної Спілки відбудеться відкриття виставки картин молодого художника — Володимира Пастушака.

Цей художник широко відомий своїм умінням творити у всіх жанрах і техніках образотворчого мистецтва. На його рахунку безліч виставок та участей на міжнародних фестивалях.

Дана експозиція отримала назву «Another World», оскільки в ній буде відображено всю різноманітність і блиск світу мистецтва, спадщину епох.

Головним експонатом є робота «Спокуса», що представляє із себе ілюстрацію до однієї з арій першої на Україні метал-опери «Bona Sforza d'Aragona».

Спеціальні гості вернісажу: метал-трупа Beyond Athanasy.

В день відкриття виставки виконають кілька творів з вище згаданої опери.

Відвідувачам буде надана можливість особисто поспілкуватися не тільки з самим художником, але й з музикантами і виконавицею головної ролі спокусливої Бони Сфорци — Оксаною Елемент. 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте