Кубок міського голови м. Хотин з боксу відбувся вперше!

15 вересня, напередодні святкування Дня міста Хотин, у залі боксу хотинської ДЮСШ пройшов перший в історії міста Кубок міського голови з боксу. Це вже другий турнір із цього виду спорту, який хотинчани проводять у поточному році, і це найбільш приємний факт, особливо враховуючи те, що за часів незалежної України змагань з боксу в Хотині не було.

Безумовно, основна подяка за проведення турніру має бути адресована заступнику Хотинського міського голови Миколі Головльову, який із завзяттям сприяє існуванню та розвитку спорту в місті. Саме завдячуючи його роботі приміщення хотинської міської ДЮСШ в минулому році були відремонтовані, умови для зайнять спортом покращені, і все це сталося завдяки виграному за участю Миколи Головльова гранту, проведеному Фондом братів Кличків.

Ось і зараз медалі та кубки для турніру презентував офіційний фан-клуб братів Кличків, а поєдинки проводилися на рингу, що було придбано на кошти виграного гранту. До того ж, кожен учасник змагань отримав на пам'ять плакат фан-клубу і матиме тепер змогу вдома надихатися досвідом та успіхами найвідоміших братів-українців сучасності.

Перед початком змагань учасників привітав «винуватець» турніру, міський голова Хотина Генадій Варгуляк, який пообіцяв усім присутнім розширення географії турніру вже у майбутньому році, і, можливо, Кубок Хотинського міського голови навіть набуде статусу міжнародного. Але проце — згодом…

Участь у змаганнях взяли боксери різних вікових категорій. Планувалися бої за участю спортсменів трьох міст: Хотина, Чернівців та Кам'янця-Подільського, проте, через ряд обставин, чернівчани на турнір до Хотина приїхати не змогли. Зате суддівство забезпечила досвідчена суддівська колегія Чернівців, і тому можна вважати, що турнір трьох міст таки відбувся ;))

Кращими боксерами турніру було визнано хотинчанина Миколу Годнюка та представника Кам'янець-Подільської ДЮСШ Владислава Приходька. В цілому ж список переможців виглядає наступним чином:  

20 кг — Р. Гиковий (Хотин)
27 кг — М. Тівільов (Хотин)
32 кг — О. Мишевський (Кам'янець-Подільський)
30 кг  — Ю. Раєцький (Кам'янець-Подільський)
36 кг — Л. Білівський (Хотин)
40 кг — Д. Донцов (Хотин)
42 кг — Г. Сандуляк (Хотин)
44 кг — М. Годнюк (Хотин)
46 кг — С. Лужанський (Хотин)
52 кг — А. Єремчук (Хотин)
58 кг — І. Романовський (Хотин)
66 кг — В. Приходько (Кам'янець-Подільський)
68 кг — В. Саранчук (Хотин)  

Наприкінці змагань тренери команд Хотина і Кам'янця-Подільського отримали пам'ятні командні кубки за участь у турнірі з рук Генадія Варгуляка.

Тож хотинчани одержали додатковий подарунок до святкування Дня міста, і було б дуже добре, як би цей турнір став ще одним традиційним буковинським і давав би змогу юним боксерам області отримувати такий необхідний для розвитку досвід у поєдинках із представниками як сусідніх регіонів, так і сусідніх країн.  

Альберт-«джуніор» Комарі 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте