«Льодовий майданчик» запрошує на хокей, фігурне катання і активний відпочинок



Одне з найулюбленіших місць відпочинку чернівчан та численних гостей міста — чернівецький «Льодовий майданчик», що розташований біля СОУ «Буковина». Він знову працює після більше ніж ста днів літньої перерви і чекає на всіх, хто в якості активного та корисного проведення часу обирає радість і здоров'я на льоду. Про те, що нового очікує на відвідувачів «Майданчика» цього сезону і чи побачать буковинці запеклі хокейні баталії від «Чернівецьких пінгвінів», читайте у першому сезонному інтерв'ю з генеральним директором «Льодового майданчика», президентом обласних федерацій хокею та фігурного катання Павлом Польовим.

 По-перше, від усіх чернівчан вітаю вас із відкриттям нового сезону на «Льодовому майданчику». З якого числа ви розпочали роботу після літньої перерви?

Цього року ми «запустилися» з 28 вересня і таким чином працюємо вже більше місяця. Раді, що відвідувачі нас не забули і приходять відпочивати не тільки під час вихідних, а й у будні. 

Що нового пропонує «Майданчик» своїм відвідувачам? Чи є якісь новинки, акції?

Найбільш популярні акції минулих сезонів залишилися, проте наразі обмірковуємо запуск нових акцій, оскільки треба постійно йти вперед. Сподіваємось, що і вони будуть користуватися попитом. 

Коли слід очікувати їхньої появи?

Деякі з них вже є, деякі з'являться незабаром. Поміняні акційні дні попередньо із минулим сезоном. Поки що не будемо їх анонсувати, докладніше розповімо, коли все буде готово. 

Чи залишилися секції, які працювали на «Майданчику»? Як вони функціонуватимуть цього сезону?

Школа фігурного катання «Аксель» і надалі успішно продовжує свою роботу. Працює у звичному режимі: набираємо нових дітей, сприяємо розвитку тих вихованців, які у нас займалися раніше. Щодо ж секції хокею, то, нажаль, на сьогоднішній день її немає. З різних причин... 

Тоді, можливо, з приходом холодної пори року ті діти, які займалися, все ж повернуться до спорту «справжніх чоловіків»?

Наразі важко сказати. Нажаль, у Чернівцях хокей не користується популярністю. Чи то батьки не хочуть, щоби їх діти займалися саме хокеєм, чи то справа в інших причинах. Кажуть, холодно, але це ж не пронизливий холод… Можливо, імунітет у нинішніх дітей слабкий. До того ж, доволі значні затрати з придбанням екіпірування. Хоча, можливо, в них є інші плани, з іншим наповненням вільного часу. 

Хто очолює секцію фігурного катання на «Льодовому майданчику»?

Вже другий сезон поспіль головним тренером школи фігурного катання «Аксель» на «Льодовому майданчику» є Олена Борщевська. Олена — молодий, перспективний спеціаліст, і ми сподіваємось, що наше співпраця триватиме й надалі. 

Багатьох шанувальників спорту на Буковині цікавить питання про початок нового сезону хокею на «Майданчику», адже минулого року на хокейних баталіях завжди було достатньо глядачів… Чи будуть «Чернівецькі пінгвіни» грати в Регіональній хокейній лізі?

Скажімо так, це питання не зовсім до мене, а до Ігоря Кірєєва, капітана команди. Але думаю, що обов'язково будуть грати. Вхід у будь-який сезон важкий, але команда приходить на «Майданчик», відвідує тренування. Хоча і не в тій кількості гравців, в якій хотілося б… Проте набираємо форму, прогресуємо, оскільки хлопці хочуть грати в хокей. 

Чи слід очікувати проведення традиційного відкритого чемпіонату Чернівців з хокею?

Думаю, що так. Крім того, від капітанів команд було висловлено думку про те, що цього року можна зіграти його у два кола: одне — восени, а друге, як і завжди — навесні. Але остаточно ще нічого не вирішено, будемо визначатися. 

Може, на «Льодовому майданчику» будуть якісь цікаві льодові свята, вечірки, нічні акції?

Нічні акції, як і раніше, діють щоп'ятниці та щосуботи, а от кілька днів тому на «Майданчику» було свято Хеллоуіна. Було весело, по-справжньому святково, було багато декорацій. Відбувався також розіграш різноманітних призів, розігрували безкоштовні години катання. Звичайно, намагатимемося проводити такі свята і надалі, будемо залучати відвідувачів для веселого та здорового проведення часу. 

Минулого року було кілька звітних концертів ваших вихованців з фігурного катання. Чи будуть вони в новому сезоні, або, може, відбуватимуться якісь змагання із цього виду спорту?

Можливо, ми продовжимо цю традицію концертів і в цьому році, оскільки такі звіти корисні не тільки для тренера і самих дітей, а й для їхніх батьків, які можуть побачити, чого навчилися діти на тренуваннях. А на рахунок змагань на «Майданчику»… Напевно, їх у нас не буде, проте вони, як і зазвичай, відбуватимуться в «Панорамі». 

І на завершення — ваші побажання відвідувачам чернівецького «Льодового майданчику»...

Приходьте, катайтеся, оздоровлюйтеся! І завжди виходьте звідси з посмішкою! Ми працюємо і працюватимемо щодня, з 10 до 22 годин, навіть без обідньої перерви! 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте