Чернівчанин Станіслав Дєдов – призер Чемпіонату Європи



Станіслав Дєдов — один із кращих боксерів Чернівецької області, член експериментальної збірної України збоксу по підготовці до виступів на Олімпійських іграх 2016 року в Бразилії, повернувся з Естонії, де відбувся відкритий Чемпіонат Європи з боксу серед Збройних сил.

Змагання гостювали в місті Виру й зібрали близько ста учасників з п'ятнадцяти країн. Україну на них представляло четверо боксерів під керівництвом ЗТУ Володимира Золотарьова, першого тренера братів Кличків.

Станіслав виступив у ваговій категорії +91 кг, де здобув «бронзову» нагороду європейської першості серед військовослужбовців.У чвертьфіналі він здолав опір суперника з Естонії, а у півфіналі, у надзвичайно напруженому поєдинку, по очках поступився опоненту з Туніса. Нажаль, Дєдову не вдалася кінцівка двобою, де він і втратив важливі очки.

«Жили й змагалися ми на території військової бази у місті Виру. Хоч і спали ми в казармах, проте умови були дуже класні: нас добре годували, все було комфортно. До того ж нас возили на екскурсії, була й культурна програма», — поділився своїми враженнями Станіслав.

Щодо особистого виступу на Чемпіонаті Європи, то боксер вважає, що міг би виступити й краще, тому буде більш наполегливо тренуватися до Чемпіонату України з боксу серед дорослих, що проходитиме наприкінці жовтня у Донецьку.

Від себе зазначимо, що Станіслав Дєдов поїхав до Естонії не зовсім здоровим, тим не менше, зміг поповнити скарбничку збірної України медаллю європейського гатунку. А взагалі виступ українців у Естонії можна вважати більше ніж задовільним: до трьох «бронз» у фінальний день додалося й одне «срібло». Таким чином жоден український армієць не повернувся з Чемпіонату Європи без нагороди!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте