Павло Польовий: Щоби повернутися у хокей, їздив на велосипеді

У свою «хокейну родину» цієї осені повернувся капітан «Чернівецьких пінгвінів» Павло Польовий. Протягом двох років Павло після жорстокої аварії не мав можливості виходити на лід, проте все ж таки відновився і наразі він знову з командою готується до нового сезону РХЛ, який ось-ось розпочнеться.

Ми поцікавилися його планами на сезон і тим, як саме Павлові вдалося повернутися до того, що є невід'ємною частиною його життя. 

— Для багатьох шанувальників хокею на Буковині стало несподіванкою твоє повернення на лід, хоча й воно було проанонсованим декількома засобами масової інформації. Чому ти вирішив знову грати в хокей, як це сталося?

В принципі, не скажу, що це була несподіванка. В тому сенсі, що повернутися до хокею я планував вже давно. Якщо чесно, то навіть невдовзі після того, як я оговтався після аварії, я майже відразу знову заграв у хокей, але тоді моє повернення виявилося невдалим.

— А що тоді сталося?

Я знову отримав травму, знову вибув із колії. З тих пір пройшло вже два роки, а я пообіцяв матері, що ці два роки я грати в хокей не буду. Але згаданий строк пройшов і все літо я інтенсивно катався на велосипеді, машиною не користувався. Ходив пішки, бігав, їздив на велосипеді, відновлюючи фізичну форму. І от наразі я намагаюся повернутися, хоча ще працювати й працювати… Проте впевнений, що з часом все повернеться.

— Нещодавно ти брав участь у товариському матчі, яким «Чернівецькі пінгвіни» розпочали новий хокейний сезон у Чернівцях. Це був поєдинок із хмельницьким «Легіоном». Як ти сам оцінюєш свій «дебют» у складі «Пінгвінів» після такої довгої перерви?

Ну, сумно… Якщо чесно, то дуже сумно ;) Мені під час гри здавалося, що все нормально, але з боку, як виявилося, все виглядало не дуже вдалим. Проте я не засмучуюсь, адже це тільки початок.

— Це був товариський поєдинок, доволі вдалий привід для повернення. Чи плануєш ти грати за «Пінгвінів» в офіційних матчах РХЛ?

Звичайно, планую. Знову ж таки, не в тій кількості хвилин присутності на льоду, яка була раніше, до аварії. Але все ж таки буду виходити й грати. В перших та других періодах виходитиму, а в третіх, коли буде інтенсивна, жорстока боротьба, все ж таки побережу себе.

— В тебе є якийсь додатковий захист чи ти користуєшся стандартною захисною екіпіровкою?

Ні, в мене все те саме, що і в будь-якого хокеїста, нічого особливого.

— В такому разі побажаємо тобі успіху, вдалої гри та позитивних емоцій від улюбленого виду спорту!
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте