«Чернівецькі пінгвіни» прагнуть реабілітуватися за стартове фіаско

От і стартував новий сезон в Регіональній хокейній лізі. «Чернівецькі пінгвіни» провели перший матч чемпіонату вдома, приймаючи на арені «Льодового майданчика» сусідів — «Коломийських вовків». На жаль, старт буковинської хокейної дружини в сезоні 2012-2013 виявився невдалим. Протягом фактично усього поєдинку, вже з 3 хвилини, чернівчани поступалися в рахунку і лише двічі їм вдалося (та й то ненадовго) зрівняти його.

Перший період розпочався жваво, а для господарів — катастрофічно. На 3, 4 та 5 хвилинах «Вовки» тричі розписалися у воротах «Пінгвінів», а решту часу вдало утримували рахунок. Навіть тричі, наприкінці періоду, маючи чисельну перевагу, скористатися  нею господарі не змогли.

У другому періоді вже чернівчани диктували свої умови, захопивши ініціативу в матчі. Після обміну взяттями воріт на початку періоду вони згодом закинули у сітку «Вовків» три шайби і зрівняли рахунок, та все ж таки гості примудрилися піти на останню перерву з перевагою в одну шайбу, чим, звичайно, засмутили чернівецьких уболівальників.

Здавалося б, після того, як Ухін вдруге в матчі зрівняв рахунок, все мало змінитися і «Пінгвіни» мусили взяти верх над сміливими гостями, та сталося все з точністю до навпаки. Прикарпатці відповіли на це шайбами Лесіва, Волжанінова та Волошнікова і навіть те, що Карапчевському вдалося зробити хет-трік, не змінило ходу поєдинку. Два поспіль взяття воріт від Соловйова — і є перша поразка «Чернівецьких пінгвінів» у новому сезоні. Поразка не тільки за рахунком, а й за грою.

Звичайно, програвати вдома неприємно вдвічи і лишається сподіватися на те, що жовто-чорні зроблять відповідні висновки з цієї поразки і вже наступного матчу зможуть реабілітуватися перед своїми шанувальниками.

«Чернівецькі пінгвіни» — «Коломийські вовки» — 6:10 (0:3, 4:2, 2:5)

25 листопада. Чернівці. «Льодовий майданчик»

І період: Волжанінов (0:1), Волжанінов (0:2), Лесів (0:3)

ІІ період: Кірєєв (1:3), Волжанінов (1:4), Карапчевський (2:4), Карапчевський (3:4), Терида (4:4), Лесів (4:5)

ІІІ період: Ухін (5:5), Лесів (5:6), Волжанінов (5:7), Волошніков (5:8), Карапчевський (6:8), Соловйов (6:9), Соловйов (6:10)  

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте