«Чернівецькі пінгвіни» програють, тому що...

Чернівецький лід став для хмельницького «Легіону» напрочуд вдалим та фартовим. Дві більше ніж впевнених перемоги поспіль за один уїк-енд на єдиній буковинській арені для хокейних поєдинків — «Льодовому майданчику» — зробили подолян одним із лідерів Регіональної хокейної ліги. За «Коломийськими вовками» настала черга і «Чернівецьких пінгвінів» скласти зброю перед «Легіоном», та про все по порядку.

Слід згадати товариську зустріч між «Пінгвінами» та «Легіоном», яка проходила на цьому ж майданчику в листопаді. Тоді, не зважаючи на запеклу боротьбу, тріумфували господарі, що вселило надії в серця чернівецьких шанувальників хокею про повторення минулорічного, вдалого для «Пінгвінів» сезону. Та дебютний матч проти «Коломийських вовків» чернівчани програли. Як по грі, так і по рахунку. Необхідно було реабілітовуватися перед вболівальниками Чернівців перемогою над наступним суперником, тим більше таким, який нещодавно вже був «битий» у товариській грі.

Не вийшло. «Легіон» був сильніший як від коломийської дружини, так і від чернівчан. Протягом перших шести хвилин матчу рахунок був вже 0:3 на користь гостей, проте потім, збавивши оберти, «легіонери» дозволили «Пінгвінам» скоротити різницю в рахунку до 2:3. Так перший період і закінчився.

Мій колега Георгій Мазурашу вже описав ситуацію з досвідченим Тарасом Бегою, тому ще раз зупинятися на цьому не буду. Скажу лишень, що сподіваюся на справедливий розсуд дисциплінарної комісії РХЛ… Але саме Тарас зробив рахунок 2:4, на що господарі відповіли двома поспіль шайбами Карапчевського. До речі, новий голеадор «Чернівецьких пінгвінів» вже в другому матчі РХЛ відмічається хет-триком! Таким чином всі основні події мали розгорнутися у заключному періоді.

І вони розгорнулися. Трагічно для чернівчан і тріумфально для «Легіону». І все зробила одна єдина людина. Хто? Звичайно ж, Тарас Бега. Він закинув протягом останніх 25 хвилин 5 (!!!) шайб у ворота господарів, на що «Пінгвіни» не відповіли жодною. Так, мали місце і помилки чернівецьких хокеїстів, і майстерність дуже досвідченого гравця гостей, і що саме з цього стало більшим «злом» для «Пінгвінів», визначити важко.

Тут друге… «Увы и ах...». Два домашніх поєдинки РХЛ, а в них — дві поразки, 19 пропущених шайб, двічи повні провали перших періодів, засмучені вболівальники… Негаразд щось із «Пінгвінами» чернівецькими, дуже негаразд… Не хочеться бути «чорним пророком», проте чомусь здається, що минулорічного рівня гри та результатів Чернівцям у цьому сезоні не бачити. А так воно чи ні — відповідь на це дізнаємось найближчими турами чемпіонату. 

«Чернівецькі пінгвіни» — «Легіон» (Хмельницький) — 4:9 (2:3, 2:1, 0:5)
Чернівці. «Льодовий майданчик». 9 грудня. 

І період: Бега (0:1), Лебедюк (0:2), Бега (0:3), Карапчевський (1:3), Білоцький (2:3) 
ІІ період: Бега (2:4), Карапчевський (3:4), Карапчевський (4:4) 
ІІІ період: Бега (4:5), Бега (4:6), Бега (4:7), Бега (4:8), Бега (4:9). 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте