Маємо двох чемпіонів України з боксу! На фоні передноворічної першості КДЮСШ...

От і закінчився 2012 рік у буковинському боксі. На супермажорній ноті! З Вінниці до Чернівців повертаються два свіжоспечених чемпіони України з боксу серед чоловіків до 22 років, а двоє дівчат трохи раніше привезли з Івано-Франківська дві медалі Турніру сильніших боксерів України серед жінок! Кращої кінцівки року й не придумаєш!

А тим часом і в самих Чернівцях відбувся останній в цьому році боксерський турнір серед школярів відразу у трьох вікових групах. Його провела чернівецька Комплексна ДЮСШ (КДЮСШ) у приміщенні ДЮСШ №1. На турнірі змагалися 38 юних боксерів із семи команд області, на рингу відбулося 18 двобоїв, і жоден учасник змагань не залишився без Новорічних нагород.

Відкрита першість КДЮСШ, присвячена Новорічно-Різдвяним святам, вже кілька років традиційно проходить в останні вихідні грудня. Цього разу, окрім чернівецьких команд, на турнір завітали спортсмени з Вижниці, Кіцманя та Шипинців. Найбільший врожай перемог зібрала команда СТ «Спартак» (тренер — Ф. Бурма) обласного центру: на їхньому рахунку — 5 перших місць. По три перемоги здобули ДЮСШ №1 м. Чернівці (гол. тренер — В. Ротар) та ДЮСШ м. Вижниця (тренер — М. Гакман), по дві — ФСТ «Україна» (Шипинці) під керівництвом І. Собко і СК Варяг (Чернівці), а по одній — СК «Олімпія» (тренер — П. Москалюк) та КДЮСШ (тренер — Ш. Мантов) з Чернівців та команда з Кіцманя (тренер — С. Смаглій).

Напевно, вперше у «бій» вступили наймолодші «гладіатори» 2003-04 р.н. Вони проводили поєдинки, які складалися з раундів по 30 секунд, але й того було достатньо для того, щоби вони відчули себе героями! Останніми на ринг вийшли хлопці 1999-2000 р.н., і дехто з них навіть пізнав цього року «смак» навчально-тренувальних зборів із ровесниками з усієї України.

Кращим боксером турніру було визнано О. Гуцкала («Спартак», тренер — Ф. Бурма), а грамоту «За волю до перемоги» отримав Р. Турчанінов («Варяг», тренер — Д. Сажин).

Особлива подяка за проведення змагань — директору КДЮСШ Василю Смаглію, який доклав максимум зусиль для того, щоби діти отримали нагороди різного гатунку -медалі й грамоти — напередодні святкування Нового Року! КДЮСШ активно співпрацює з колегами із ДЮСШ №1 і завдяки цій співпраці протягом року постійно відбуваються спаринги та змагання серед наймолодших боксерів Буковини. Варто зазначити, що саме ці дві спортивні секції з боксу складають «кістяк» Чернівецької міської федерації боксу — організації, що активно сприяє розвитку цього виду спорту в Чернівцях.

Список переможців

2003-2004 р.н.

28 кг — І. Струтинський (Кіцмань)
32 кг — О. Величко (Спартак) 

2001-2002 р.н.

29 кг — В. Гермаківський (Вижниця)
30 кг — Ю. Томюк (Вижниця)
33 кг — К. Скрипник (Шипинці)
35 кг — І. Гусейнов (Спартак)
36 кг — В. Клим (Вижниця)
37 кг — С. Митринюк (КДЮСШ)
42 кг — Р. Кізюк (ДЮСШ)
45 кг — О. Мойсюк (Шипинці) 

1999-2000 р.н.

36 кг — М. Дорош (Спартак)
43 кг — В. Керчу (Варяг)
44 кг — О. Гуцкал (Спартак)
47 кг — В. Іванов (ДЮСШ)
48 кг — В. Маркович (Олімпія)
54 кг — О. Аршуков (Варяг)
59 кг — В. Іванчук (ДЮСШ)
70 кг — Л. Горчинський (Спартак)  

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте