«Кубок Націй Данон»-2014. Про кращі команди й кращих гравців турніру. І не тільки...



Минулого тижня у Львові, на сучасній футбольній «Арена Львів» пройшла фінальна частина всеукраїнського відбору «Кубку Націй Данон»-2014 – щорічного дитячого футбольного турніру, який проводиться більше ніж у 45 країнах. На смарагдовому газоні «Арени» виступили 7 кращих шкільних футбольних команд України, складені з дітей віком від 10 до 12 років, що пройшли сито спочатку обласних, а потім і регіональних відборів.

 

Про перебіг подій турніру ми вам вже розповідали в попередніх публікаціях, а зараз наведемо нашим читачам остаточне розташування команд всеукраїнського фіналу і повідомимо прізвища кращих гравців турніру, визначених оргкомітетом змагань.

 

Отже, перше місце і путівка до всесвітнього фіналу в Бразилії – за командою СЗШ №141 м. Дніпропетровськ. Інші команди розташувалися наступним чином:

2 місце – ЗОШ №29 м. Суми

3 місце – СЗШ №73 м. Львів

4 місце – ЗОШ смт. Брошнів-Осада (Івано-Франківська обл.)

5 місце – ЗОШ №1 м. Кременчук (Полтавська обл.)

6 місце – ЗОШ №4 м. Каховка (Херсонська обл.)

7 місце – ЗОШ смт. Теофіполь (Хмельницька обл.)

 

Команду ЗОШ №20 м. Вінниці, нагадаємо, було дискваліфіковано після першого туру фінального турніру за порушення правил чесної гри.

Також за допомогою Федерації аматорського футболу України та ФФУ було визначено кращих гравців від кожної команди-учасниці фіналу. Ними стали:

 

від СЗШ №141 м. Дніпропетровськ – Андрій Данцов;

від ЗОШ №29 м. Суми – Антон Калюжний;

від СЗШ №73 м. Львів – Юрій Тлумак (до речі, син голкіпера львівських «Карпат»);

від ЗОШ смт. Брошнів-Осада – Назар Косар;

від ЗОШ №1 м. Кременчук – Данило Плахотніков;

від ЗОШ №4 м. Каховка – Євген Андрощук;

від ЗОШ смт. Теофіполь – Руслан Романюк.

 

Під час урочистого нагородження всіх команд і кращих гравців виступила менеджер із зовнішніх комунікацій ТОВ «Данон» Наталія Фесюн:

 

«Місія компанії «Данон» — нести здоров’я людям через здорові продукти харчування та суспільно-корисні ініціативи. Неможливо уявити собі здоровий спосіб життя без фізичних вправ, спорту і правильного харчування. Щиро вітаю команду з Дніпропетровська, що повірила у свою мрію та виборола право зіграти на одному з кращих стадіонів світу завдяки своїй наполегливості та праці. Бажаю вам, дніпропетровці, успіхів та підкорення нових вершин! А для того, щоби юним чемпіонам вистачало енергії та сил на нові звершення, їм обов’язково потрібно правильно харчуватися. Вживайте 3 молочні продукти на день і вперед до великих перемог!»

 

А взагалі, день фінальних матчів, на який довго чекали кращі шкільні футбольні команди України, батьки та друзі юних футболістів, тренери та співорганізатори турніру, став справжнім святом для як для численних юних глядачів, що завітали на «Арена Львів», так і для жителів міста Львів та його гостей. Всіх присутніх на змаганнях частували смачними й корисними молочними продуктами, і особливо порадували на львівській футбольній арені виступи львівських творчих колективів, фріслайтерів і хода міських барабанщиць-мажореток.

 

Кожен бажаючий міг взяти участь у веселих конкурсах і вікторинах від «Данон», а особливі враження у дітей і дорослих залишила справжня жива корова Квітка, що приїхала на фінал до Львовау власному облаштованому будиночку на колесах та разом із аніматорами провела цікаву лекцію про користь молока й молочних продуктів.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте