«Кубок Націй Данон»-2014. Прес-конференція організаторів і партнерів турніру після фінальних ігор



Традиційно, після завершення всеукраїнського фіналу «Кубку Націй Данон» 2014 р., який проходив цього разу у Львові, організатори й головні герої щорічного шкільного футбольного турніру дали представникам мас-медіа з усієї України розгорнуту прес-конференцію у конференц-залі «Арени Львів».

 

13 років поспіль компанія «Данон» організовує цей турнір, незважаючи ні на що й тому першій слово надали менеджеру із зовнішніх комунікацій ТОВ «Данон» Наталії Фесюн. Вона розповіла, чому цей турнір відбувається щорічно і які здобутки напрацьовані компанією: «Найбільший здобуток кожного року – переможець всеукраїнського відбору. Цього року найсильніша дияча команда України – команда з м. Дніпропетровська, яка, впевнена, буде гідно представляти нашу країну в Бразилії. А взагалі, місія компанії «Данон» — нести здоров’я через здорові продукти харчування, прививати здоровий спосіб життя якомога більшій кількості людей у світі. Тому ми розуміємо, наскільки важливо, щоби наше молоде покоління росло здоровим і займалося спортом. Та й девіз цього чемпіонату – «Повір у свою мрію!». Він дає можливість таким дітлахам доводити, що спортивні досягнення, дружба, тренування можуть відкрити двері будь куди, навіть до екзотичної країни. І ми віримо, що наші переможці зможуть гідно виступити і привезти в Україну омріяний Кубок Націй, що сам Зідан вручить його їм і ми, звичайно, бажаємо їм успіху, а також сподіваємося на підтримку всіх небайдужих».

 

Подякував спонсорам і місцевим організаторам Олександр Каденкопрезидент Асоціації аматорського футболу України, яка завжди робить дуже значний внесок у проведення «Кубку націй Данон»: «Я думаю, що найперша наша перемога у тому, що на фінальний турнір завжди з’їжджаються діти з усіх регіонів України  і атмосфера на турнірах завжди є чудовою. Всі ми маємо подякувати Львівській міській раді, Львівській обласній федерації футболу – всім тим, хто долучився і допомагав у проведенні нашого фіналу. Впевнений, що для дітей-учасників це будуть незабутні враження на все життя і ми будемо сподіватися, що вони будуть по життю йти в серці з футболом і будуть гідними громадянами нашої держави».

 

Ярослав Грисьо, голова Львівської обласної федерації футболу, член виконкому ФФУ, повідомив про ймовірні мабутні зміни у проведенні всеукраїнського фіналу, які можуть зробити турнір ще цікавішим: «Знаєте, мені 12 років тому поталанило бути на першому фінальному турнірі «Кубку Націй Данон» у Парижі. І я хочу сказати, що всеукраїнський фінал у Львові був не гірший від всесвітнього в Парижі, який проводився на «Парк де Пренс». І ми сьогодні в кулуарах обговорили, що було б непоганою традицією всі наступні українські фінали «Кубку Націй Данон» проводити на постійній основі у Львові. Львів – справжнє європейське місто, він чудово підготувався і провів ці змагання і, взагалі, є ідея, щоби всі переможці обласних турнірів збиралися тут і кожного року на такому чудовому рівні виявляли між собою переможця. Це завжди буде справжнім святом спорту і здоров’я для дітей. До речі, це є висловленим бажанням усіх команд!».

 

Відомого колишнього гравця київського «Динамо», ЗМС Андрія Бібу запитали про поради, які б він дав дніпропетровським школярам — як готуватися, як зіграти в Бразилії. Ось що він сказав: «Хлопці добре знають, що їм робити. Вони готові для того, щоби стати кращими. Ми всі сьогодні бачили, що вони добре підготувалися й перемогли. Якщо секрети до перемоги й є, то тільки в них. От нехай вони їх і тримають поки що при собі. А от як вже вони виступлять у Бразилії… Нехай згадають про успіх команди з Кременчука, яка в 2001 році посіла третє місце з понад 100 команд-учасниць. Це надзвичайно високе й важливе досягнення. Вірю, що вони підготуються й достойно представлять Україну у всесвітньому фіналі. Ну й хочу подякувати організаторам, місцевій владі, які все підготували на найвищому рівні. Згадую, як всі діти-учасники пройшли ходою через Львів, скандували «Слава Україні» і всі їх вітали. Це було надзвичайно гарно і приємно».

 

Всі присутні на прес-конференції з нетерпінням чекали на слово від «головного винуватця» фіналу «Кубку Націй Данон» в Україні, тренера команди-переможця з ЗОШ №141 м. Дніпропетровська Дмитра Трикоза, щоби почути, як саме його команді вдалося виграти почесне право представити нашу країну на всесвітньому фіналі у Бразилії: «Перемога на такому рівні – це наше найбільше досягнення. Ми весь час вірили у свої сили, довго й наполегливо тренувалися, подолали багатьох суперників під час відбіркових матчів і, нарешті, перемоглий у фіналі. Величезне спасибі компанії «Данон» за таку неймовірну можливість побувати на іншому кінці світу, за фантастичне свято здоров’я і спорту для наших дітей! Навіть не можу розказати, які ми щасливі!

 

Хочу подякувати всім організаторам турніру, тому що навіть я, доросла людина, ніколи не був у такій фантастичній атмосфері, не кажучи вже про дітей. Хочу подякувати й своїм вихованцям, які втілили в життя мою давнішню мрію – відвідати чудове місто Львів, адже саме Львів в Україні відкриває двері в Європу.

 
 

Що стосується секретів, то в нас їх немає. Просто ми любимо їх, а вони – нас. Ще коли ми грали у районному відборі, вони мені сказали: «Не переживайте, ми ще виграємо Україну й поїдемо до Бразилії. Тому з їхньою впевненістю і я впевнений, що ми привеземо звідти якісь медалі».

 

P.S. Група компаній «Данон» — світовий лідер з виробництва молочних продуктів. Діяльність компанії зосереджено на випуску молочних продуктів, дитячого харчування й мінеральної води.

 
До портфелю Групи входять такі відомі бренди, як Danone, Danissimo, Activia, Actimel, Nutricia,Evianта ін.

Група «Данон» представлена у 120 країн світу. Компанії належить більше 160 заводів, на яких працюють близько 80 000 співробітників.

 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте