Вчорашні гравці Кубку Націй Данон сьогодні грають у Чемпіонаті Світу в Бразилії!



Не зважаючи на те, що збірна України не бере участі в Чемпіонаті Світу цього року, кожен із нас все одно із задоволенням дивиться футбольні матчі та вболіває за свої улюблені команди.
А чи знаємо ми, що безліч видатних футболістів, яким випала можливість сьогодні захищати честь своєї країни на Чемпіонаті Світу,  розпочинали свою спортивну кар'єру із міжнародного дитячого футбольного чемпіонату «Кубок націй Данон»?
А вже восени цього року команда хлопчаків  із Дніпропетровської школи #141 поборються за перемогу у Кубку Націй у Бразилії, і хто знає, можливо на наступних чемпіонатах світу честь України захищатимуть саме вони. Побажаємо їм успіхів!

Хочемо нагадати вам, що «Кубок Націй Данон» - найбільший міжнародний футбольний чемпіонат для дітей віком 10-12 років, який цілком заслужено називають першою сходинкою в кар’єрі найвідоміших світових футболістів. Чемпіонат Світу-2014 – не вийняток, адже на нього з’їхалися всесвітньо визнані професійні гравці, перші перемоги яких починались  саме з «Кубку Націй Данон».

14 років поспіль міжнародний фінал «Кубку Націй Данон» збирає до гри талановитих юнаків з усього світу. Під девізом «Повір у свою мрію» цей унікальний турнір дає мільйонам дітей шанс  проявити себе та зіграти з однолітками на кращому стадіоні світу. Міжнародний Фінал Кубку приймав юних футболістів на таких престижних футбольних аренах як Орландо (Йоханнесбург, 2010), Сантьяго Бернабеу (Мадрид, 2011), національний стадіон у Варшаві (2012), а також легендарний стадіон Уемблі (Лондон, 2013). Цього року 32 команди переможців, які зараз пильно слідкують за ходом Чемпіонату Світу, поїдуть до Бразиліїпозмагатись за перемогу у Фіналі, який також відбудеться у Бразилії, м. Сан-Паулу. Учасникам Кубку Націй Данон випадає унікальна можливість відчути футбол як хоббі, спорт, джерело задоволення та об’єднання заради спільної мети. Багато з них продовжують свою футбольну кар’єру, деякі – ні, але при цьому всі отримують незабутній досвід справжньої професійної гри та спілкування з командами з інших країн.

 З нагоди проведення найбільшого футбольного чемпіонату в світі «Кубок Націй Данон» підтримує та передає вітання і найкращі побажання своїм колишнім гравцям, як відстоюють честь свого національного прапору в Бразилії:

 Франція // Александре Лаказетт(резерв): Кубок Націй Данон 2003, гравець «Лиона»

Іспанія // Альберто Морено (резерв): Кубок Націй Данон 2004, гравець ФК Севілья

Англія // Філ Джонс: Кубок Націй Данон 2003, гравець Манчестер Юнайтед

Мексика // Джованні Алекс Дос Сантос: Кубок Націй Данон 2001, гравець ФК Віллареаль

Японія // Манабу Саіто: Кубок Націй Данон 2002, гравець Йокагама Марінос

Японія // Хіроши Кійотаке: Кубок Націй Данон 2001, гравець ФК Нюрнберг

Японія // Йоширо Какітані: Кубок Націй Данон 2001, гравець Серезо Осака

Швейцарія // Граніт Ксака: Кубок Націй Данон 2004, гравець ФК Бейл

США // Тімоті Чендлер: Кубок Націй Данон 2001, гравець ФК Нюрнберг

Бельгія // Коен Кастілс: Кубок Націй Данон 2004, гравець 1899 Хоффенхайм

 Вже восени цього року 12 українських хлопчаків із Дніпропетровської школи №141також зіграють у футбол в Бразилії. 16 листопада  у Сан-Паулу визначиться переможець, що отримає заповітний Кубок із рук зірки світового футболу – Занедіна Задана. Побажаймо успіхів дніпропетровцям!

______________________________________________________________________________

 «Кубок націй Данон» — це найбільший міжнародний футбольний чемпіонат, який збирає дітей у віці від 10 до 12 років із 45 різних країн світу! Щороку близько 2,5 мільйонів школярів з усього світу беруть участь в цьому чемпіонаті. За цей час турнір заробив репутацію шанованої міжнародної події, отримавши офіційне схвалення ФІФА. Основними принципами, на яких базується футбольний турнір є відкритість, повага та чесна гра.

Група компаній «Данон» – світовий лідер з виробництва молочних продуктів. Діяльність компанії зосереджена на випуску молочних продуктів, дитячого харчування та мінеральної води. До портфелю Групи  входять такі бренди, як Danone, Activia, Danissimo, Nutricia, Evian та ін. Група «Данон» представлена в 120 країнах світу. Компанії належить більше 160 заводів, на яких працюють близько 80 000 співробітників. Місія «Данон» – нести здоров’я через продукти харчування якомога більшій кількості людей у світі.

Компанія «Данон Україна» є виробником широкого асортименту продуктів торгових марок «Актімель», «Активіа», «Растішка», «Даніссімо», «Живинка», «Веселий пастушок», «БіоБаланс», «Тьома», «Простоквашино», «Галактон», «Смешарики», «Кремез». Виробничі потужності компанії «Данон Україна» налічують 3 заводи.  У 2006 році компанія «Данон» придбала молокозавод «Родич» у м. Херсон, який було модернізовано та перейменовано на «Данон Дніпро». Зараз на заводі виробляється до 30% продукції «Данон». У 2010 році в результаті об’єднання компаній «Данон» та «Юнімілк» до активів  приєднано Київський міськмолокозавод «Галактон» та Кременчуцький міськмолокозавод «Кремез», що інтенсивно модернізуються відповідно до стандартів «Данон».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте